VI ELSKER – FEST

​Vi tilbyder rabat på billetter til større selskaber, pakkeløsninger fx med eget telt, eller vi kan tage 90’er-festen med til jer. Læs mere nedenfor og skriv til os for et uforpligtende tilbud: kontakt@vielsker.dk

​Sommerfest til Vi Elsker 90’erne megashows

Giv medarbejdere og kollegaer en kæmpe oplevelse. Hold årets sommerfest ved Vi Elsker 90’erne mega shows. Er det et godt tilbud på en større mængde billetter, mulighed for eget telt til udelukkende jeres firma, eller en helt tredje løsning I søger, vil vi meget gerne høre fra jer!

Lad Vi Elsker 90’erne komme til jer!

VI ELSKER at feste! Skal I holde julefrokost, sommerfest, temafest, rund fødselsdag, bryllup eller andet, kan vi hjælpe jer med at skabe rammerne til en ekstraordinær fest med liveoptræden fra 90’erne. Vi har eksklusive aftaler med flere af 90’ernes populære artister, og kan ligeledes hjælpe med lokation og catering. Send os en mail, så vi sammen kan skabe en fantastisk fest for jer!

Årets fest med vennerne

Er det efterhånden ved at udvikle sig til en tradition i vennegruppen at deltage i verdens største 90’er fest? Er I mere end 15 pers., kan I opnå rabat på Drink & Dance og Business billetter ved at købe jeres billetter samlet. Skriv til os for et uforpligtende tilbud.

VI GLÆDER OS TIL AT FESTE MED JER!

Følg os...​

© 2018 VI ELSKER​