Info​

Billetter

Standard billetter giver adgang til festpladsen hvor alle kan færdes. Standardgæster får ikke armbånd på.

Drink & Dance billetter giver adgang til festpladsen, samt adgang til Drink & Dance området. Billetter ombyttes til armbånd ved indgangen, som skal bæres på hele dagen og giver fri bar i barerne i Drink & Dance området.

​Drikkevarer fra Drink & Dance området skal nydes i gældende område og må ikke tages med ud derfra eks. på festpladsen i standard-området.

Fri bar gælder: drinks (se drinkskort), øl, hvid/rosé/rødvin og sodavand/kildevand.

DRINKSKORT:

 • Vodka & Red Bull
 • Champagnebrus
 • Isbjørn
 • Filur
 • Rom & cola
 • Gin & tonic
 • Gin & lemon
 • Whisky & cola
 • Vodka & appelsinjuice

Bar Kupon kan ikke omveksles til kontanter eller bruges i forbindelse med andre tilbud. Ligesom de ikke kan bruges til andre Vi Elsker 90’erne shows end til den tilkøbte dato og by. Billetten med køb af barkuponer skal omveksles til kuponer i billetvognen ved indgangen.

Betingelser:

- Billetter kan ikke ombyttes til kontanter eller til anden slags type billet, så husk at købe den korrekte billet fra starten.

​- Billetter kan IKKE refunderes pga sygdom eller lignende men se under forsikring.

Ved bestilling​ af billetter på Ticketmasters hjemmeside, husker siden (cookies) den type billet du først har klikket på. For at være sikker på den korrekte pris, skal du genopfriske din browser, særligt hvis du har lavet ændringer i dit køb, eller går tilbage på siden efter lidt tid. Cookies kan være årsagen til prisen er ændret, når du kommer til betalingen, især i forbindelse med salget af Early Bird billetter, hvor der løbende sker prisændringer.

Billetforsikring

Køb billetforsikring via Ticketmaster fra Allianz Global Assistance. Så er du dækket, hvis der opstår noget uforudset.​ Forsikringen tilbydes som et sidste tilvalg inden betaling på Ticketmaster og koster 29,40 kr. pr. billet.

Beskyt dit køb af billetter mod en uforudset situation, som forhindrer dig i, at deltage i arrangementet. Hvis du ikke kan deltage i arrangementet pga. en årsag, som er dækket af billetforsikringen - såsom sygdom eller forsinkelser/ulykker opstået i forhold til transporten - vil du få dækket 100% af billetprisen, inkl. forsendelse og billetgebyr.​ Se police og retningslinjer.​​

Køb, salg & Bytte af Billetter

Vi anbefaler køb af billetter via vores officielle kanaler. Vi garantere ikke for billetter der ikke er købt direkte her igennem. (http://www.ticketmaster.dk)

Køb, Salg & Bytte af billetter er derfor ikke tilladt på Vi Elsker 90’ernes Facebook side eller begivenheder. Skulle behovet opstå, anbefaler vi dog et af nedenstående link til de mest anerkendte sider, således at man sikre sig bedst muligt imod svindel. Udvis almindelig sund fornuft ved handlen, mød personen du køber af, få data i form af tlf. navn, mailadresse mm.​

http://www.buymyticket.dk 

http://www.dba.dk

http://www.guloggratis.dk/

Mad & drikke

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer på koncertområdet. Eventuelt medbragt mad samt drikkevarer vil blive konfiskeret i indgangen og kasseret.

Der kan kun fraviges hvis man af helbredsmæssige årsager ikke må indtage maden, der tilbydes på pladsen. Der skal i disse tilfælde foreligge dokumentation herpå i form af lægeerklæring, som skal forevises vagterne ved indgangen. Dette gælder dog ikke ammende mødre.

Der tilbydes et stort udvalg af mad og drikke på pladsen.

Grill & brug af åben ild

Der må ikke medbringes grill eller lignende på koncertområdet. Ej heller brug af åben ild.

På pladsen

Bemærk venligst, at der kun er adgang til de forskellige områder for personer med gyldig billet som er omvekslet til armbånd ved indgangen. Alle områder har sin farve armbånd. Dog får gæster med standardbillet ikke armbånd på.

Pladsen er delt op således at både Standard og Drink & Dance gæster har adgang helt op foran scenen. Standard gæster kan kun færdes på festpladsen. Drink & Dance gæster kan færdes i deres eget område, hvor de har adgang til fri bar. Drink & Dance gæster kan også færdes på festpladsen, men drikkevarer kan IKKE tages udenfor Drink & Dance området, ligesom der ikke er fri bar for Drink & Dance gæster i baren i Standard området.

Stole er IKKE tilladt på pladsen. Dog må man gerne medbringe tæpper, som man kan sidde på i ANVISTE områder, hvis festpladsen tillader det.

​​

Kan man forlade pladsen og komme ind igen?

Det koster 50 kr. i administrationsgebyr for gæster i Standardområdet, hvis du er nødsaget til at skulle ud og ind på pladsen igen.

Drink & Dance gæster kan frit bevæge sig ud og ind af pladsen i løbet af dagen. 

Kunstnere

Ændringer kan forekomme i Line Up – men det håber vi bestemt ikke sker og vi vil så vidt muligt prøve at finde erstatninger i tilfælde af sygdom eller andre forhindringer fra kunstnerne. Billetter kan IKKE refunderes i tilfælde af ændringer i Line Up.  

Parkering

Lad bilen blive hjemme, da der kun er få parkeringspladser omkring koncertområdet. Følg venligst anvisningerne fra politiet og overhold alle forbud.

Ulovligt parkerede biler fjernes af politiet uden ansvar og for ejerens regning.

Handicap

Billet og ledsager (OBS: billetter til 2018 er endnu IKKE i salg!)

Er du kørestolsbruger skal du kontakte Ticketmasters kundeservice på tlf. 7015 6565 for at bestille en kørestolsbillet. Disse billetter sælges i et begrænset antal. Dette er for at sikre, at vi kan tilbyde de nødvendige forhold til kørestolsbrugere. Som kørestolsbruger kan du bestille en standard- eller Drink & Dance billet. Prisen for en kørestolsbillet er den samme som en tilsvarende almindelig billet.

Vi tilbyder, at kørestolsbrugere kan få en gratis standardbillet til sin ledsager. Ved indgangen skal ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer fremvises i billetvognen for at få udleveret billet til ledsager. Det er muligt at tilkøbe en opgradering til Drink & Dance til sin ledsager på Ticketmaster.dk

Er du handicappet, men ikke kørestolsbruger, kan du købe billet på almindelig vis på Ticketmaster.dk, og ligeledes, mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer i billetvognen, få en gratis standardbillet til din ledsager. Det er muligt at tilkøbe en opgradering til Drink & Dance til din ledsager på Ticketmaster.dk

Parkering

Handicapparkering findes som udgangspunkt tæt på koncertområdet, men det er vigtigt at orientere sig på vores hjemmeside for parkeringsforholdene i den enkelte by.

Toiletforhold

Handicaptoilet forefindes i den modsatte ende i forhold til scenen. Toiletterne er ikke bemandede.

Terræn

Det er vigtigt, at man orienterer sig på vores hjemmeside om forholdene i de enkelte byer. Flere forhold kan variere fra by til by, da pladsopbygningen afhænger af, hvad de lokale forhold tillader, fx i forhold til parkering, terrænet mm.

Regnvejr kan skabe udfordringer for kørestolsbrugere, da det primære underlag er græs.

Podie

Der findes ikke podie eller platforme på pladsen til kørestolsbrugere.​

​​

Dankort

Der kan hæves kontanter i midten af festpladsen. 

Det anbefales, at man medbringer kontanter, da det ikke er muligt at betale med kort eller MobilePay i barerne. I madboderne varierer betalingsmetode fra sted til sted

Garderobe

Der er ikke garderobe service i forbindelse med arrangementet.

Der er værdiskabe på pladsen med møntindkast (dog ikke i Odense!). Skabene har stik til opladning af mobiltelefoner. 

Hittegods

Alle fundne værdigenstande, nøgler, mobiltelefoner, tasker og lignende kan afleveres i barerne på pladsen eller til vagtpersonalet. Alt indleveres til politiet onsdagen efter arrangementet, medmindre andet oplyses.

Vagter

Vagterne har øverste myndighed på pladsen. Venligst følg de instrukser, som de giver dig.

Sikkerhed

Vi har et godt vagtberedskab samt et korps af dygtige kontrollører, der altid vil servicere publikum. Uanset om du er til ro og mag eller om du er til fuld fart, kan du være helt sikker på, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at passe godt på dig og de øvrige gæster.

Undgå at blokere udgange eller korridorer, som skal lede folk væk fra koncertområdet.

Det er i øvrigt strengt forbudt at:

 • Skubbe og mase specielt foran scenen
 • Crowd surfe
 • Stagedive
 • Kaste med genstande, øl og lign. medfører omgående bortvisning

Førstehjælp

Der er et veluddannet førstehjælps korps tilstede under hele arrangementet.

​​

Narko

Der er nul tolerance overfor narko af enhver art. Handel med eller besiddelse af narko medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Våben

Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben.

Foto & Video

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptager, foto-/videokamera. Lyd – film – og videooptagelser er ikke tilladt.

Dyr

Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen.

Børn

Børn er velkomne, og børn under 12 år er gratis ifølge med voksen.

Der gøres dog opmærksom på, at om aftenen er der meget fest i begge vores områder, hvilket kan virke voldsomt på børn. Ammende mødre kan medbringe deres spædbørn. 

Telte

Opsætning af telte og pavilloner er ikke tilladt.

I tilfælde af regn

Bliver festen ikke aflyst.

Paraplyer må ikke medbringes.

Pantsystem

Ved indgangen får gæster med Drink & Dance eller VIP-billetter udleveret ét plastikkrus gratis. 

Der pålægges 5,- pr kop / shots rør / flaske / bærebakke, der købes på pladsen. Dette skal betales kontant i baren uanset i hvilket område, man befinder sig. 

Der findes en pantbod på pladsen, hvor hver gæst max kan indlevere 10 ting ad gangen. 

Vær opmærksom på, at pantboden lukker kl 23.45, så det anbefales at aflevere pant løbende. 

VI ØNSKER DIG EN RIGTIG GOD OG SIKKER FEST!​

Bemærk venligst at der ikke er hæftelse for person-, ting- eller høreskade.​​

© 2017 VI ELSKER​