Vi Elsker 90'erne - New Years edition

31. december 2017

Kl. 21.00-05.00

Damhuskroen

Roskildevej 244

2610 Rødovre

Et HELT fantastisk Vi Elsker 90'erne år med over 110.000 gæster i Danmark og Sverige skal fejres med et Kæmpe Nytårs brag!

Her slår vi to 90'erfluer med et smæk, og brager simpelthen et brag af en nytårsaften af med alle de fedeste 90'er-toner og det bedste fra 00'erne.

Følg med på Facebook for nyheder og warm up, og køb din billet hos Ticketmaster!

Tickets

Vi sælger de første 300 billetter for 200 kr ex billetnetgebyr 

De næste 300 for 250 kr ex billetgebyr

Resten vil blive solgt i døren på selve nytårsaften, efter først til mølle til 350 kr

Vi håber du vil fejre nytårsaften sammen med os, Damhuskroen og hundredevis af andre dejlige mennesker, der er vilde med 90'erne!

Da vi forventer en del gæster fra hele landet, der vil feste med os på årets sidste dag og varme op til den store tour i 2018. kan vi anbefale Scandic.dk som har hotel få kilometer fra Damhuskroen både i Hvidovre og Glostrup! 

Line up

BLÅ ØJNE:

Julie har været med siden starten i 2011 på Vi Elsker karavanen og går gang på gang ind og tryllebinder publikum med hendes mange hits og nærværende show..

Julie kommer til at give alle de numre I kender og som man både kan synge med på og som sætter gang i dansegulvet! Bl. a Romeo, Fiskene i havet, Smuk og Dejlig, Hos dig ( er jeg alt), Dig og mig

JOKEREN :

Stodderen, alfahannen, og vores alle sammen Joker dukker også op denne nytårsaften til 90'erbraget på Kroen! Ikke for at lære os alle sammen de forbudte trin fra Vild med Dans, men mere for at fyre fede Den Gale Pose og Joker numre af!

Spark det nye år ind med fede numre som bl.a. : Spænd op til Lir' Den Dræbende joke og Havnen

DAN RACHLIN:

Dan er også en stor del af vores karavane. Han var med fra starten i 2011 og er i dag konferencier på den store tour!

Dan ved om nogen hvad det kræves for at få champagnepropperne til at poppe og dansegulvet til at gynge med hans årtiers erfaring med at skabe en fest!

Kom og mærk hans kærlighed til musikken- der er altid dansegaranti med Rachlin bag knapperne.

KONGEMANDEN ( Jakob Lund):

En af de absolut mest efterspurgte og ønskede DJ's til vores Show med Vi Elsker 90'erne. Kongemanden har gjort det så godt, at vi i valgte at tage ham med til Sverige i år, hvor han væltede og begejstrede det svenske publikum i en grad, så vi i den grad følte at vi var ved at få Sverige tilbage på danske hænder.

Med en blanding af Old School Trance/Dance mixet til perfektion med andre ørehængere... gør at dine nytårsstilletter formodentlig bliver slidt helt i bund!

DJ RIFFI:

Riffi er stifter og konferencier af/til Vi Elsker 90'erne og tidligere både fodboldlandsholdets foretrukne DJ og har spillet til fester på Vestegnen i snart 25 år. Med Riffi ved roret er der garanti for masser af Eurodance klassikere og også den mere poppede del af 90'erne.

Følg os...​

© 2017 VI ELSKER​