-->
Enter your registered email:
Indtast ny adgangskode:

Vi Elsker - Artister

Disse artister kommer til Danmark i 2020​ - Glæd jer!

Coolio

Kan opleves i alle byer

coolions075

Egentlig er hans borgerlige navn Artis Leon Ivey Jr. Men siger vi Coolio, ringer klokken nok lidt tydeligere.

Rapperen var i hvert fald ikke til at komme uden om, da han i 1995 stor hittede med "Gangsta’s Paradise", der tilmed vandt en Grammy samme år.

I mellemtiden er Coolio blevet 56 år, men det forhindrer ikke kunstneren fra Pennsylvania i stadig at høste anerkendelse fra sine optrædener med blandt andet hits som "C U When U Get There" og "Too Hot".

De mellemliggende år - fra storhedstiden i 90’erne og nu - har Coolio ikke ligget på den lade side. Han har været producer, skuespiller, haft sit eget mad-show på TV og endda udgivet en kogebog.

Men det er nu engang som rapperen Coolio vi kender og elsker ham. "Gangsta’s Paradise", der i øvrigt blev skrevet til filmen Dangeruos Minds, er en af de mest succesfulde rap-numre gennem tiden. Den har blandt andet ligget nummer et på Billboard Hot 100 i tre uger, og sangen gik nummer 1 på hitlister over hele verden.

Skal du skråle med på Vi Elsker 90’erne 2020

Lyt til det store hit "Gangsters Paradise"​ HER

2 Unlimited

Kan opleves i alle byer

2 unlimited 2018 - 4 (photo credit - karel bingen)

Bandet fra 1991 med legendariske Ray Slijngaard i front. Bandet har solgt mere end 20 mil. Plader Worldwide og igennem 90’erne havde de 16 verdens hits at kunne fremvise på deres fantastiske CV.

Den succesrige duo scorede forskellige verdens hits i 90'erne, herunder "No Limit", "Twilight Zone" og "Get Ready For This". Disse hits kan høres i film som Any given Sunday, Final Destination, Space Jam og er stadig de mest populære "Sports Anthems" i NBA Basketball og NFL Superbowl i dag.

Mere end 20 millioner albums og singler er solgt over hele verden, og 2 Unlimited har opnået guld og platin i hvert land. Derudover ender alle deres hits på dansekomplationer, der blev solgt 60 millioner gange. Målt ved salgstal er 2 Unlimited langt det mest succesrige musikalske eksportprodukt i 90'erne, og de vandt ikke mindre end 3 World Music Awards som "Årets bedst sælgende kunstner!"

Lyt til hittet "Get Ready For This" HER

Maxi Jazz - (Faithless) A Personal DJ Set

Kan opleves i Rødovre, Aabenraa, Næstved, Odense og Aalborg

 ​maxi jazz - faithless

Maxi Jazz er en velkommen debutant på Vi Elsker 90’erne. Pionéren indenfor dance music, Maxi Jazz (Faithless), leverer et DJ-sæt, hvor selvfølgelig kæmpe hits som "Insomnia" og "God is a DJ" bliver leveret - og mon ikke Maxi Jazz tager mikrofonen og synger med, når de tusinder af mennesker har kørt stemningen helt op?

​Lyt til kæmpehittet "Insomnia" HER

Captain Hollywood Project

Kan opleves i alle byer

captain hollywood

Shirin Amour og Tony Harrison a.k.a Captain Hollywood Project, flyver ind fra Florida, for at være med på touren 2020. Captain Hollywood har været med os tidligere og med deres fede Eurodance-sound og energisk show, glæder vi os til at præsentere dem for jer.

De er bedst kendt for deres hits "More And More", "Only With You" og "Flying High"​.

I 1990'erne opnåede projektet 10 top 20 hits på europæiske musiklister. 

Lyt til "More and More" HER

​​DJ SASH!

Kan opleves i alle byer

dj sash! 011

Efter nu 22 års stor succes og 22 millioner solgte cd'er rocker SASH! stadig dansegulvene over hele verden. 

SASH! gik ind på VIP-hitlisterne, hvor normalt kun Madonna, Ricky Martin eller U2 fik topplaceringerne. Den første single "It's My Life" udkom i 1995 og blev et klub-hit over hele Europa, men det store gennembrud kom med "Encore Une Fois" i 1996. En perfekt blanding fra progressivt house, trance beats og selvfølgelig pop-lyden. Efter denne, kom det ene hit efter den andet og vi husker nok alle monster hittet "Ecuador" fra 1997.

Glæd dig til at danse til disse fede hits! 

Lyt til monster-hittet "Ecuador" HER

​​East 17

Kan opleves i alle byer

east 17

​​

Oplev Robbie Craig, Terry Coldwell og Joe Livermore, når de for anden gang gæster Vi Elsker 90’erne på touren 2020. (Første gang var i 2016)

​Det britiske boyband blev dannet i 1992.​

Der skulle ikke megen overtalelse til, før verden - og danskerne – havde taget det unge boyband East 17 til sig i start 90’erne, hvor lyden af en god popsang fik de fleste på dansegulvet.

Det kunne de, de unge fyre fra Walthamstow, London: De kunne skrive popsange tilført et strejf af bad boy!

Med kant, fede performances og en evne til at knuse pigehjerter på stribe ryddede East 17 hitlisterne med numre som "It’s Alright", "House Of Love", "Stay Another Day" og "Thunder".

Hits, der sikrede gruppen intet mindre end 18 top 20 singler på UK Singles Chart i årene 1992-1998.

Vidste du i øvrigt, at East 17 referer til postnummeret for Walthamstow?

Lyt til et af de mange hit HER​​

Robin S.

Kan opleves i alle byer​

fb_robin

Robin S, født og opvokset i Queens, New York og begyndte at synge i en alder af fem år i et kirkekor.

I en alder af 15 blev Robin medlem i både jazz- og coverbands i New Yorks storbyområde og optrådte på flere spillesteder. Disse år gav hende den oplevelse og de kontakter, der førte til hendes første guld single, det verdensomspændende hit og dansemusik klassiker - remixet med stor succes af Stonebridge - "Show Me Love". Succesen med "Show Me Love" gav anledning til samarbejde med en række forskellige producenter, herunder Junior Vasquez, Nick Martinelli og David Morales.

Robin blev udnævnt til bedste dansekunstner ved Billboard Awards i 1993, og "Show Me Love" modtog prisen for bedste dansesingle. Robin vandt også prisen for bedste dansekunstner på Winter Dance Music Conference. Hun har fortsat med at have indflydelse over hele kloden med singler som "Love For Love", "What I do Best", "I Want To Thank You" og "It Must Be Love".

Har du lyst til at danse? Så lyt ​til Show Me Love HER

Boyzlife

Kan opleves i alle byer​

fb_boyzlife1

Boyzlife-showet er den slags, som boyband-fans drømmer om. Arrangementet samler medlemmer af to af de største drengeband i historien, Boyzone og Westlife, for at dele historier, latter og selvfølgelig nogle af de største hit-hit. Med Westlife nød Brian McFadden 12 af dem i Storbritannien og Irland, inklusive en rekord, der bryder syv toppladser i træk. Bandet kan også prale af fire nummer 1 albummer og over 30 millioner i det samlede pladesalg. Siden da har Brian haft international solosucces, herunder en UK nummer 1 med "Real to Me". Med Boyzone har Keith Duffy haft en lignende succes, herunder seks britiske nummer 1-singler og 16 ud af 17 af deres første singleudgivelser, der gjorde top 5. Med fem nummer et album også til deres kredit opnåede Boyzone verdensomspændende salg på over 25 millioner. Tilsammen løfter disse giganter i pop kortene låg på højder og lavområder på deres vej til stjernestatus. De livslange venner vil også fremføre nogle af de enorme hits, der har bragt dem så stor succes. Dette Boyzlife-show er allerede blevet udført for over 20.000 tilbedende fans, siden parret kom sammen sidste år, og med Boyzlife II-turnéen fortsætter historien med utallige historier og endnu flere klassiske hits. 

​​

Brooklyn Bounce

Kan opleves i alle byer​

bb live mit dj_foto

​​En af ​​de mest succesrige trance & teknogrupper verden over! Brooklyn Bounce er blevet en af ​​de mest indflydelsesrige trance- og techno-handlinger i løbet af de sidste 12 år. Alt i alt har de solgt 2,5 millioner singler og udgivet 8 albums! Deres spektakulære comeback med “Bass, Beats and Melody” (top 3 og guldstatus med 330.000 solgte cd'er) i år 2000 sammen med deres 4. LP “Restart” var toppen af ​​karrieren indtil nu. Deres seneste udgivelser som singlerne “Crazy”, “XIIX” og “Sex, Bass and Rock n'Roll” samt albummet “X-pect the Un-X-pected” fanget deres tidligere succes i mange lande . Brooklyn Bounce producerer ægte ren klublyd og har symboliseret den tyske musikeksport sammen med Scooter i mere end 12 år. Deres musik er til stede i næsten ethvert land i verden; de modtog den tyske musikpris "Echo" to gange og blev nomineret to gange til "Comet"; med flere guld- og platinpriser Brooklyn Bounce er uden tvivl en af ​​de førende grupper i den tyske technoscene. Bandlederen og producenten af ​​disse "Dance Icons" er DJ Dennis "Bonebreaker" Bohn. Dennis er vokset op i en familie med en musikalsk baggrund og har spillet trommerne siden han var 5 år gammel. Hans Rock Band C.Y.D.  findes stadig i dag. I sin funktion som Brooklyn Bounce DJ repræsenterer han den mere kommercielle, hårde danselyd, der kommer meget tæt på den rene Brooklyn Bounce Style: stærk, kampsport, dyb, men alligevel med en masse melodi. 

Lyt med på et af de mange hits HER 

Darren Bailie of the Guru Josh Project

Kan opleves i alle byer

darren-bailie-instagram

Musik har altid været en integreret del af Darren Bailies liv, da han vokste op med en DJ til en far og hans familie, der var meget involveret i musik, begyndte Darren at spille trommerne i en meget ung alder, han har rytme indgroet i sin D.N.A! I 16-års alderen trådte Darren først bag et par drejeborde efter at have været inspireret af en skrabe DJ ved en underjordisk rave, men det var da han først opdagede house-musik kort efter, at passionen for DJ'ing virkelig greb, og han har aldrig set tilbage! I studiet er Darren ikke mindre imponerende, hans højeste præstation hidtil er som styrken bag Guru Josh Projekts nr. 1-hit "Infinity 2008", som han blev præsenteret for et IDMA på Miami Winter Music Conference! 

Er du klar til fest? så lyt til Infinity HER

Cascada

Kan opleves i alle byer​

artwork cascada - everytime we touch

Natalie Horler, Yann Peifer og Manuel Reuter begyndte at samarbejde i 2004. Frigivelsen af ​​deres første par singler, Bad Boy og Miracle. Deres første større hit kom med udgivelsen af ​​den ikoniske Everytime We Touch, en sang, der forbliver en af ​​gruppens mest kendte sange. På sporets frigivelse blev Cascada brast i mainstream og opnåede stor kommerciel succes i verden. Som et resultat af sangens popularitet blev "Everytime We Touch" snart certificeret platin. På baggrund af deres nyligt erhvervede momentum begyndte Cascada snart at arbejde på et album i fuld længde. Udgivet under samme navn, gruppens studioalbum så dem tiltrække yderligere international opmærksomhed og solgte over 2 millioner eksemplarer undervejs. Derudover blev gruppen også tildelt en verdensmusikpris. Efter succes med deres debutalbum sad de elektroniske kunstnere ikke stille. Deres opfølgningsalbum "Perfect Day" producerede en række bemærkelsesværdige singler, herunder "Perfect Day", "Faded", "What Hurts The Most", "What Do You Want From Me" og den ikoniske "Because the Night".  I de senere år har Cascada fortsat med at frigive en række bemærkelsesværdige sange, hvoraf mange har vist sig at være en værdifuld tilføjelse til deres allerede imponerende musikalske repertoire. 

Er i klar på at danse - Så lyt til det ikoniske nummer "Everytime We Touch" HER

Antiloop

Kan opleves i alle byer​

thumbnail_antiloop_foto[1]

Antiloop er et svensk electronic dance music band bestående af David Westerlund og Robin Söderman. De blev dannet i 1994, udgav deres extended play ”N.S.F.M.C.” i 1995, og i 1997 udgav de deres debutalbum ”LP”.

Debutalbummet blev fulgt op af yderligere to albums i henholdsvis 1998 og 2000 med både egne sange og remixes af andre artister.

Antiloop har vundet to Swedish Grammis Awards og seks Swedish Dance Music Awards.

Deres bedst kendte sange inkluderer ”In my Mind”, “Trespasser”, “Believe”, “Start Rockin” og “Nowhere to Hide”.

Sangen “In My Mind” er featured på FIFA football 2003 soundtracket.

Lyt til nummeret "In My Mind" HER

Haddaway

Kan opleves i alle byer​

haddaway

Nestor Haddaway er oprindeligt fra Trinidad og Tobago, men flyttede som ni-årig til USA og derfra videre til Tyskland i 1987. I 1993 bragede han ind på hele verdens hitlister med sangen ”What Is Love”. Sangen blev fulgt op af yderligere hits som ”Life” og ”Rock My Heart” fra debut albummet fra 1993 samt ”Fly Away” fra det andet album, Drive fra 1995. Der er lagt op til en ordentlig omgang nostalgi når Haddaway går på scenen til Vi Elsker 90’erne.

Lad op til nostalgien ​HER​

5ive

Kan opleves i alle byer​

5five

Dette engelske boyband, der oprindeligt blev dannet i 1997, har efterladt stribevis af hits og pigehjerter i kølvandet på deres succes.

Bandet splittede i 2001, men blev gendannet i 2012 og består i dag af Sean Conlon, Richie Neville og Scott Robinson.

De slog igennem med debutsinglen ”Slam Dunk (Da Funk)” i december 1997 og derefter tog det fart. De har blandt andet vundet fem Smash Hits Awards, en Brit Award, og en MTV Award.

Deres mest populære sange inkluderer ”Slam Dunk (Da Funk)”, ”When The Lights Go Out”, ”Everybody Get Up”, “Until The Time is Through” og mange andre.

Varm op til festen HER

​A1

Kan opleves i alle byer​

a1web

Paul Marazzi, Christian Ingebrigtsen, Mark Read og Ben Adams er de fire heart-throbs, der i 1998 dannede det engelsk-norske boyband A1.

Deres første single ”Be The First to Believe” røg ind på en sjetteplads på UK Singles Chart og blev hængende på listen i 12 uger. Herefter fulgte flere hit singler og i starten af 00’erne kunne A1 bryste sig af flere nummer 1 hits og de vandt en Brit Award for Best Break-through Act i 2001.

I 2002 gik bandet hver til sit for en kort periode, men det varede ikke længe før Ingebrigtsen, Read og Adams igen i 2009 igen fandt sammen om yderligere to albums. I 2017 annoncerede bandet, at Marazzi ville fuldende deres genforening i forbindelse med 20-års jubilæet i 2018. Det er derfor et fuldt gendannet band vi ser på Vi Elsker scenen i 2020.

Hvem husker ikke hits som ”Take On Me” og ”Same Old Brand New You”.

Hvis hukommelsen fejler, kan de høres HER

Bomfunk MC's

Kan opleves i Rødovre, Odense, Aalborg og Holstebro​

bomfunkmc_s

Bandet blev dannet i Finland i 1998 og rykkede ind i toppen af hitlister i det meste af Europa i 1999, med deres bedst kendte single ”Freestyler”. De udgav tre albums fra deres start i 1998 til opløsningen i 2005. I 2019 gendannedes bandet og de spillede på flere festivaler henover sommeren. De genindspillede også videoen til ”Freestyler” og gav den en moderne opgradering, så der er ingen tvivl om at der er lagt op til en ordentlig omgang nostalgi, når Bomfunk MC's gæster Danmark i 2020.

Se den ”nye” video og hør ”Freestyler” HER

Paradisio

Kan opleves i Aabenraa, Aalborg og Holstebro​

paradisio

Denne belgiske eurodance gruppe blev dannet i 1994 af Patrick Samoy, som stadig er med som frontfigur. De lagde Europa ned i sommeren 1996 med deres kæmpehit ”Bailando”. Til sommer får vi æren, af at feste med dem i Aabenraa, Aalborg og Holstebro og så skal der altså danses.

Lyt til ”Bailando” HER

Blümchen

Kan opleves i Rødovre, Næstved og Odense​

blumchen1

Tyske Jasmin Wagner startede sin sang karriere som kun 15-årig i 1995. I starten sang hun kun på tysk, men i 1996 udgav hun sin første single på engelsk, og fremadrettet udkom hendes sange både på tysk og engelsk. Hun gik under kunstnernavnet Blümchen på tysk og Blossom på engelsk og udgav sange som ”Heart To Heart” og ”You and Me”. I 2003 begyndte hun at udgive musik i sit eget navn, men i 2019 fandt hun kunstnernavnet Blümchen frem igen og hun har herefter udgivet sangen ”(You Made The) Summer Go Away” sammen med David Hasselhoff.

Lyt med HER

​Scooter

Kan opleves i Aabenraa​

vi elsker rødovre 2019_web (286 of 307)

Scooter blev dannet i 1993 i Hamborg og bliver i dag betragtet som et af de mest populære tyske bands med 23 top-ti hits i rygsækken. Stilen er happy hardcore, rave og techno og deres hits inkluderer blandt andet ”Hyper, Hyper”, ”Move Your Ass!”, ”How Much Is The Fish?” og ”The Question Is What Is The Question”.

Scooter har sammenlagt ligget på single hitlisterne i mere end 500 uger og på album hitlisterne i mere 300 uger. De har solgt over 30 millioner plader og modtaget mere end 80 guld- og platinplader fra hele verden. De har haft flere top-ti hits and nogen anden tysk artist og kan sammenligne deres katalog af hits med nogle af de største stjerner i verden.

Deres seneste single-udspil er “Which Light Switch Is Which?” fra 2019 og bandet består i dag af frontmand og forsanger H. P. Baxxter, DJ og musiker Michael Simon og musiker og producer Sebastian Schilde.

Start festen HER

Infernal

Kan opleves i alle byer​

infernal

Infernal blev dannet i 1997 af Lina Rafn, Paw Lagermann og dj Søren Haahr. De startede deres karriere på Diskotek In i København, og siden er det blevet til utallige scene-optrædener. Der er ikke mange bands, der kan få gang i festen som Infernal og de fyrer hit efter hit af, hver gang de går på scenen. Med mere end 26 single udgivelser, er der nok at tage af og det bliver aldrig kedeligt. Deres hits inkluderer ”From Paris To Berlin”, ”Kalinka”, ”I Won’t Be Crying” og “Sorti de l'enfer".

Søren Haahr forlod gruppen i starten af 00’erne og Lina og Paw har siden da holdt dampen godt oppe, men denne sommer er de at finde i det originale line-up, som trio, på Vi Elsker scenen.

Lyt til Infernal HER

Dr. Alban

Kan opleves i alle byer

dr. alban

Med 30 gange guld, 30 gange platin, et samarbejde med den svenske producer og sangskriver Denniz Pop og det massive hit ”It’s My Life” i bagagen er denne musiker muligvis den mest kendte tandlæge. Alban Nwapa flyttede fra Nigeria til Sverige som 23-årig, og finansierede sit tandlægestudie som DJ på svenske klubber. Det viste sig at være en af hans bedste beslutninger, og betyder at vi nu kan nyde godt af alle hans hits, som udover ”it’s My Life” blandt andet også tæller ”Sing Hallelujah” og ”Look Who’s Talking Now”.

Syng med HER

​Twenty 4 Seven

Kan opleves i Næstved, Odense, Aalborg og Holstebro​

fb_twenty 4 seven

Dette hollandske eurodance band blev dannet i 1989 og består nu af Stay-C Seedorf og Li-Ann van Groen. Deres første single ”I Can’t Stand It” udkom i 1989 og i 1991 kom singlen med på soundtracket til filmen ”Dying Young” med Julia Roberts. I 1993 udkom singlerne ”Slave To The Music”, ”Is It Love” og “Take Me Away” og det er de singler gruppen er bedst kendt for.

Du kan fange "Slave To The Music" HER

Svenstrup & Vendelboe

Kan opleves i alle byer​

svenstrup & vendelboe

Denne danske producer- og dj-duo, bestående af Kasper Svenstrup og Thomas Vendelboe, slog første gang igennem i 2008 med deres remix af Medinas ”Kun For Mig”. I 2010 udgav de, sammen med sangerinden Karen, deres debut-single ”I Nat”, der hentede dem en guldcertificering. De fortsatte succesen med deres anden single ”Dybt Vand” fra 2011, som Nadia Malm lægger stemme til. Singlen blev nummer et på download og streaming tjenester og gik platin i begge kategorier.

I 2012 udgav de deres andet samarbejde med Nadia Malm, nemlig singlen ”Glemmer Dig Aldrig”, som fik premiere i Big Brother på Kanal 5 og blev den mest solgte single fra en dansk artist i 2012. De har remixet hits af bl.a. Medina, Outlandish, Kato og Camille Jones og i 2013 udgav de deres album ”Svenstrup & Vendelboe”.

Tag med ud på "Dybt Vand" HER

Blå Øjne

Kan opleves i alle byer

blå øjne - ny

Hun er en sand darling på Vi Elsker touren og det er en fornøjelse at have Julie Ruggaard med på scenen igen i 2020.

Julie fik sit gennembrud som Blå Øjne på den danske pop-scene i 1998 med hit-singlen ”Romeo” som opnåede tre-dobbelt platin. Singlen blev fuldt op af albummet Romeo og Julie i 1999 og hendes andet album Tæt På udkom i 2001. I 2006 udgav hun singlen ”Stærkere” og i 2008 deltog hun i Dansk Melodi Grand Prix.

Blå Øjne er kendt for sange som ”Romeo”, ”Dig og Mig” og ”Fiskene i Havet”.

Vil du nyde musikken inden Blå Øjne står på scenen til sommer, kan den findes HER

Drömhus

Kan opleves i alle byer​

dromhus

Drömhus er en af 90’ernes bedst sælgende kvindelige popstjerner med to albums og ni singler i rygsækken. Oprindeligt var det ikke meningen at Therese skulle være eneste frontfigur, men det varede ikke længe før det blev sådan. Det var Dr. Alban, der overtalte Therese Grankvist til at gå ind i Drömhus projektet og det tog hurtigt fart. Den første single ”Du Och Jag” udkom i 1997. Den fik en del succes, men det var ”Vill Ha Dig”, fra 1998, der virkelig plantede Drömhus på hitlisterne i Skandinavien. I 1999 deltog Drömhus i det svenske Melodifestivalen med sangen ”Stjärna På Himmelen”, og endte på en flot andenplads.

Fra 2000 optrådte Therese under sit eget navn og havde også succes med det, men i 2015 udgav Drömhus et album med remix af alle deres tidligere hits samt startede samarbejde med andre artister og producenter, og Drömhus var klar til at turnere under det oprindelige navn igen.

Syng med på "Vill Ha Dig" HER

Whigfield

Kan opleves i Rødovre, Næstved, Odense, Aalborg og Holstebro​

whigfield

Den danske sangerinde Sannie Carlson, bedre kendt som Whigfield storhittede i 1994 med sangen ”Saturday Night”. Singlen har solgt over to millioner eksamplarer. Udover at ligge som nummer et i Spanien i 11 uger og at opnå topplaceringer i diverse andre lande, blev Whigfield også den første artist til at gå nummer et i Storbritannien med sin debutsingle. Denne præstation fik hende optaget i Guinness Rekordbog. ”Saturday Night” blev fulgt op af singler som ”Another Day”, ”Think Of You” og ”Sexy Eyes”. I 2018 stillede hun op i Dansk Melodi Grand Prix.

Tag med tilbage til 1994 HER

​Cut'N'Move

Kan opleves i alle byer

cnm_01 2020 logo

Et af de helt store bands på den danske musik-scene i starten af 90’erne var Cut’N’Move. Med hits som ”Get Serious” og ”I’m Alive” tog de alle med storm. Deres hits nåede ud over landets grænser, og de blev hurtigt succesfulde i flere andre lande, blandt andet Tyskland og Australien.

Der er lagt op til en kæmpe fest, og den starter lige HER

Sound Of Seduction

Kan opleves i alle byer

sos1

Gruppen blev sammensat i 1992 af pladeselskabsmand Jesper Wennick og producer Chief 1, og bestod af rapperen Remee og de to sangerinder Marie Hecht og Christina Groth. De nåede at udgive tre studiealbums inden gruppens opløsning i 1996. De er kendt for sange som ”Welcome (Into My World)”, ”A Love Like 7” og deres første single ”Caravan Of Love”. Gruppen fandt til det første album inspiration i hip hop og soulmusik, på deres andet album var de mere præget af eurodance lyden og på deres sidste album blev inspirationen mere poppet.

Når de står på Vi Elsker scenen til sommer er det Remee og Christina, der tager os med tilbage til 90’erne.

Kom med til pop-fest HER

Diskofil

Kan opleves i Aabenraa​

diskofil1

Der er kun få bands, der kan få gang i festen på samme måde som Diskofil kan, og det er næsten umuligt at stå stille når de går på scenen. Der har været lagt op til sjov og ballade siden 1994, og det er bestemt ikke blevet mindre sjovt at være en del af festen, når Diskofil brillerer med sange som ”Hvor Skal Vi Sove I Nat”, ”Fem Frikadeller” og selvfølgelig ”Julebal I Nissseland”. Det, der i starten blev spået til at være en døgnflue, har vist sig at være alt andet.

Spark festen i gang HER

Zididada​

zididada

Bandet, der introducerede Danmark for Evig Sol, har siden deres start i 1999 turneret land og rige rundt med deres samling af hits. Reggae er den stil, der står bandet mest nært, men der er ingen begrænsninger eller regler, når der laves musik her. Budskabet er positivt og smittende, og mest af alt handler det om at skabe en fest sammen med publikum, og det emmer sange som ”Walking On Water” og ”Zididada Day” bestemt også af. Der kommer uden tvivl et smil på læben når Zididada står på scenen.​

Få lidt ekstra sol til din dag HER

Johnny Deluxe

Kan opleves i Aabenraa og Holstebro

johnny_02

Bandet blev dannet i 2000, i 2003 var de klar med deres første single ”Elskovspony”, og året efter udkom debut albummet. Albummet solgte platin og bandet fik det år en Zulu Award for Årets Nye Navn. Med yderligere hits som ”Drømmer Jeg”, ”Vi Vil Ha’ Mer’” og ”Drenge Som Mig” har bandet slået sig godt fast på den danske musik scene.

Johnny Deluxe var med på det meste af Vi Elsker touren sidste år, til publikums store begejstring, og i år er de altså med igen, denne gang i de byer, der blev ”snydt” sidste år.

Der kan synges med HER

S.O.A.P.​

Kan opleves i alle byer

soap

S.O.A.P. er efterhånden godt bekendt med Vi Elsker scenen. Gruppen har flere gange været med på touren, og sidste år gæstede lillebror, Danny Kool, Vi Elsker. Denne gang er det Saseline, der bringer minderne med rundt, og festen kommer bestemt ikke til at ligge på den lade side. Vi glæder os i den grad til at synge med på ”This Is How We Party”, ”S.O.A.P. Is In The Air” og ”Romeo & Juliet”.

Tag forskud på festen HER

Chief 1​

Kan opleves i alle byer

cheif1_01 2020 logo

Artist, producer, sangskriver, manager og DJ.

Kært barn har mange navne. Og Chief 1 er om nogen, en populær genganger på Vi Elsker scenen, hvor han har været med hvert år siden 2015. Han formår gang på gang at bibringe noget nyt, og med så mange jern i ilden, som han har, er det intet under, at det aldrig bliver kedeligt eller forudsigeligt når Chief 1 tager over. Han fylder hele festpladsen med energi, og hans glæde og begejstring kan ikke undgå at smitte af på publikum.

Rozalla

Kan opleves i Rødovre, Næstved, Odense, Aalborg og Holstebro​

rozalla

Oprindeligt fra Zambia og Zimbabwe, hvor hun blev kendt som ”The Queen Of Rave”. Rozalla flyttede til England i 1988, og i 1991 udgav hun sangen ”Everybody’s Free (To Feel Good)”. Sangen hittede i flere lande, hvor den røg ind på top-ti listerne. Debut albummet fulgte hurtigt efter med yderligere hits som ”Are You Ready To Fly” og ”Faith (In The Power Of Love”. I 1992 var Rozalla på tour med Michael Jackson hvor hun åbnede for ham på hele den europæiske del af touren.

Vil du også ”feel good”, så syng med HER

Følg os...​

© 2019 VI ELSKER​