-->
Enter your registered email:
Indtast ny adgangskode:

Vi Elsker - Artister

Disse artister kommer til Danmark i 2020​ - Glæd jer!

Coolio

coolions075

Egentlig er hans borgerlige navn Artis Leon Ivey Jr. Men siger vi Coolio, ringer klokken nok lidt tydeligere.

Rapperen var i hvert fald ikke til at komme uden om, da han i 1995 stor hittede med Gangsta’s Paradise, der tilmed vandt en Grammy samme år.

I mellemtiden er Coolio blevet 56 år, men det forhindrer ikke kunstneren fra Pennsylvania i stadig at høste anerkendelse fra sine optrædener med blandt andet hits som `C U When U Get There´ og ’Too Hot’.

De mellemliggende år - fra storhedstiden i 90’erne og nu - har Coolio ikke ligget på den lade side. Han har været producer, skuespiller, haft sit eget mad-show på TV og endda udgivet en kogebog.

Men det er nu engang som rapperen Coolio vi kender og elsker ham. Gangsta’s Paradise, der i øvrigt blev skrevet til filmen Dangeruos Minds, er en af de mest succesfulde rap-numre gennem tiden. Den har blandt andet ligget nummer et på Billboard Hot 100 i tre uger, og sangen gik nummer 1 på hitlister over hele verden.

Skal du skråle med på Vi Elsker 90’erne 2020

Lyt til det store hit gangsters paradise​ HER

2 Unlimited

2 unlimited 2018 - 4 (photo credit - karel bingen)

Bandet fra 1991 med legendariske Ray Slijngaard i front. Bandet har solgt mere end 20 mil. Plader Worldwide og igennem 90’erne havde de 16 verdens hits at kunne fremvise på deres fantastiske CV.

Den succesrige duo scorede forskellige verdens hits i 90'erne, herunder "No Limit", "Twilight Zone" og "Get Ready To This". Disse hits kan høres i film som Any given Sunday, Final Destination, Space Jam og er stadig de mest populære "Sports Anthems" i NBA Basketball og NFL Superbowl i dag.

Mere end 20 millioner albums og singler er solgt over hele verden, og 2 Unlimited har opnået guld og platin i hvert land. Derudover ender alle deres hits på dansekomplationer, der blev solgt 60 millioner gange. Målt ved salgstal er 2 Unlimited langt det mest succesrige musikalske eksportprodukt i 90'erne, og de vandt ikke mindre end 3 World Music Awards som "Årets bedst sælgende kunstner!"

Hits: No Limits / Get ready for this / Let the beat control you / No One

Lyt til hittet Get Ready For This HER

Maxi Jazz - (Faithless) A Personal DJ Set  ​maxi jazz - faithless

Maxi Jazz er en velkommen genganger på Vi Elsker 90’erne. Pionéren indenfor dance music, Maxi Jazz (Faithless), leverer et DJ-sæt, hvor selvfølgelig kæmpe hits som ’Insomnia’ og ’God is a DJ’ bliver leveret - og mon ikke Maxi Jazz tager mikrofonen og synger med, når de tusinder af mennesker har kørt stemningen helt op?

​Lyt til kæmpehittet Insomnia HER

Captain Hollywood Projectcaptain hollywood

Shirin Amour og Tony Harrison a.k.a Captain Hollywood Project, flyver ind fra Florida, for at være med på touren 2020. Captain Hollywood har været med os tidligere og med deres fede Eurodance-sound og energisk show, glæder vi os til at præsentere dem for jer.

Med hits som More and More og Only With You​.

i 1990'erne opnåede projektet 10 top 20 hits på europæiske musiklister. 

Lyt til More and More HER

​​DJ SASH!dj sash! 011

I popuniverset er alt muligt. Men at nogen fra Viersen nær Mönchen-gladbach starter en verdenskarriere er lidt utroligt men sandt! At en dreng fra Niederrhein, der producerer popmelodier, som rammer verden rundt, gennem klubber og charts, er en af ​​de store succeshistorier for tysk popmusik.

Efter nu 22 års stor succes og 22 millioner solgte cd's SASH! Rocker SASH stadig dansegulvene over hele verden. Alle hans sange trådte ind i hitlisterne over hele verden, næsten overalt i de ti bedste placeringer.

SASH! gik ind på VIP-hitlisterne, hvor normalt kun Madonna, Ricky Martin eller U2 fik topplaceringerne. Den første sang i 1994 blev kaldt CARECA-INDIAN RAVE. Efter en lille succes mødtes han et år senere igen med sine 2 partnere Thomas og Ralf og startede en ny sang under et nyt navn. SASH! Den første single IT`S MY LIFE kom ud i 1995 og blev et klub-hit over hele Europa. Men det store gennembrud kom med ENCORE UNE FOIS i 1996. En perfekt blanding fra progressivt House, trance beats og selvfølgelig pop-lyden. Efter denne, kom det ene hit efter den andet. Ej at forglemme monster hittet Ecuador fra 1997 som vælter hele karavanen. Glæd dig til at danse til disse fede hits! 

Lyt til monster-hittet Ecuador HER

​​East 17east 17

​​

Oplev Robbie Craig, John Hendy og Terry Coldwell, når de for anden gang gæster Vi Elsker 90’erne på touren 2020. (Første gang var i 2016)

​Det britiske boyband blev dannet i 1992.​

Der skulle ikke megen overtalelse til, før verden - og danskerne – havde taget det unge boyband East 17 til sig i start 90’erne, hvor lyden af en god popsang fik de fleste på dansegulvet.

Det kunne de, de unge fyre fra Walthamstow, London: De kunne skrive popsange!

Med kant, fede performances og en evne til at knuse pigehjerter på stribe ryddede East 17 hitlisterne med numre som ’It’s Alright’, ’House of Love’ og ’If You Ever’.

Hits, der sikrede gruppen intet mindre end 18 top 20 singler på UK Singles Chart i årene 1992-1998.

Vidste du i øvrigt, at East 17 referer til postnummeret for Walthamstow?

Lyt til et af de mange hit HER

Robin S

fb_robin

Robin S, født og opvokset i Queens, New York, begyndte at synge i en alder af fem år i et kirkekor.

I en alder af femten gik Robin med i både jazz og coverband i New York storbyområde og optrådte på spillesteder. Disse år gav hende den oplevelse og kontakter, der førte til hendes første guld singel, den verdensomspændende hit-topping smash og dansemusik klassiker - remixet med stor succes af Stonebridge - 'Show Me Love'. Succesen med 'Show Me Love' gav anledning til samarbejde med en række forskellige producenter, herunder Junior Vasquez, Nick Martinelli og David Morales.

Robin blev udnævnt til bedste dansekunstner ved Billboard Awards i 1993, og 'Show Me Love' modtog prisen for bedste dansesingle. Robin vandt også prisen for bedste dansekunstner på Winter Dance Music Conference. Hun har fortsat med at have indflydelse over hele kloden med singler som 'Love For Love', 'What I do Best', 'I Want To Thank You' og 'It Must Be Love'

Har du lyst til at danse? Så lyt ​til Show Me Love HER

Boyzlife

fb_boyzlife1

Boyzlife-showet er den slags, som boyband-fans drømmer om. Arrangementet samler medlemmer af to af de største drengeband i historien, Boyzone og Westlife, for at dele historier, latter og selvfølgelig nogle af de største hit-hit. Med Westlife nød Brian McFadden 12 af dem i Storbritannien og Irland, inklusive en rekord, der bryder syv toppladser i træk. Bandet kan også prale af fire nummer 1 albummer og over 30 millioner i det samlede pladesalg. Siden da har Brian haft international solosucces, herunder en UK nummer 1 med 'Real to Me'. Med Boyzone har Keith Duffy haft en lignende succes, herunder seks britiske nummer 1-singler og 16 ud af 17 af deres første singleudgivelser, der gjorde top 5. Med fem nummer et album også til deres kredit opnåede Boyzone verdensomspændende salg på over 25 millioner. Tilsammen løfter disse giganter i pop kortene låg på højder og lavområder på deres vej til stjernestatus. De livslange venner vil også fremføre nogle af de enorme hits, der har bragt dem så stor succes. Dette Boyzlife-show er allerede blevet udført for over 20.000 tilbedende fans, siden parret kom sammen sidste år, og med Boyzlife II-turnéen fortsætter historien med utallige historier og endnu flere klassiske hits. 

Brooklyn Bounce

bb live mit dj_foto

​​En af ​​de mest succesrige trance & teknogrupper verden over! Brooklyn Bounce er blevet en af ​​de mest indflydelsesrige trance- og techno-handlinger i løbet af de sidste 12 år. Alt i alt har de solgt 2,5 millioner singler og udgivet 8 albums! Deres spektakulære comeback med “Bass, Beats and Melody” (top 3 og guldstatus med 330.000 solgte cd'er) i år 2000 sammen med deres 4. LP “Restart” var toppen af ​​karrieren indtil nu. Deres seneste udgivelser som singlerne “Crazy”, “XIIX” og “Sex, Bass and Rock n'Roll” samt albummet “X-pect the Un-X-pected” fanget deres tidligere succes i mange lande . Brooklyn Bounce producerer ægte ren klublyd og har symboliseret den tyske musikeksport sammen med Scooter i mere end 12 år. Deres musik er til stede i næsten ethvert land i verden; de modtog den tyske musikpris "Echo" to gange og blev nomineret to gange til "Comet"; med flere guld- og platinpriser Brooklyn Bounce er uden tvivl en af ​​de førende grupper i den tyske technoscene. Bandlederen og producenten af ​​disse "Dance Icons" er DJ Dennis "Bonebreaker" Bohn. Dennis er vokset op i en familie med en musikalsk baggrund og har spillet trommerne siden han var 5 år gammel. Hans Rock Band C.Y.D.  findes stadig i dag. I sin funktion som Brooklyn Bounce DJ repræsenterer han den mere kommercielle, hårde danselyd, der kommer meget tæt på den rene Brooklyn Bounce Style: stærk, kampsport, dyb, men alligevel med en masse melodi. 

Lyt med på et af de mange hits HER 

Darren Bailie of the Guru Josh Project

darren-bailie-instagram

Musik har altid været en integreret del af Darren Bailies liv, da han vokste op med en DJ til en far og hans familie, der var meget involveret i musik, begyndte Darren at spille trommerne i en meget ung alder, han har rytme indgroet i sin D.N.A! I 16-års alderen trådte Darren først bag et par drejeborde efter at have været inspireret af en skrabe DJ ved en underjordisk rave, men det var da han først opdagede house-musik kort efter, at passionen for DJ'ing virkelig greb, og han har aldrig set tilbage! I studiet er Darren ikke mindre imponerende, hans højeste præstation hidtil er som styrken bag Guru Josh Projekts nr. 1-hit Infinity 2008, som han blev præsenteret for et IDMA på Miami Winter Music Conference! 

Er du klar til fest? så lyt til Infinity HER

Cascada

artwork cascada - everytime we touch

Den tyske dansetrio har solgt  30 millioner plader over hele verden og bliver en af ​​de mest ikoniske handlinger i deres genre. Natalie Horler, Yann Peifer og Manuel Reuter begyndte at samarbejde i 2004. Frigivelsen af ​​deres første par singler, Bad Boy og Miracle. Deres første større hit kom med udgivelsen af ​​den ikoniske Everytime We Touch, en sang, der forbliver en af ​​gruppens mest kendte sange. På sporets frigivelse blev Cascada brast i mainstream og opnåede stor kommerciel succes i verden. Som et resultat af sangens popularitet blev Everytime We Touch snart certificeret platin. På baggrund af deres nyligt erhvervede momentum begyndte Cascada snart at arbejde på et album i fuld længde. Udgivet under samme navn, gruppens studioalbum så dem tiltrække yderligere international opmærksomhed og solgte over 2 millioner eksemplarer undervejs. Derudover blev gruppen også tildelt en verdensmusikpris. Efter succes med deres debutalbum sad de elektroniske kunstnere ikke stille. Deres opfølgningsalbum Perfect Day producerede en række bemærkelsesværdige singler, herunder Perfect Day, Faded, What Hurts The Most, What Do You Want From Me og den ikoniske Because the Night.  I de senere år har Cascada fortsat med at frigive en række bemærkelsesværdige sange, hvoraf mange har vist sig at være en værdifuld tilføjelse til deres allerede imponerende musikalske repertoire. 

Er i klar på at danse - Så lyt til det ikoniske nummer Everytime We Touch HER

Antiloop

thumbnail_antiloop_foto[1]

Antiloop er et svensk electronic dance music band bestående af David Westerlund og Robin Söderman. De blev dannet i 1994, udgav deres extended play ”N.S.F.M.C.” i 1995, og i 1997 udgav de deres debutalbum ”LP”.

Debutalbummet blev fulgt op af yderligere to albums i henholdsvis 1998 og 2000 med både egne sange og remixes af andre artister.

Antiloop har vundet to Swedish Grammis Awards og seks Swedish Dance Music Awards.

Deres bedst kendte sange inkluderer ”In my Mind”, “Trespasser”, “Believe”, “Start Rockin” og “Nowhere to Hide”.

Sangen “In My Mind” er featured på FIFA football 2003 soundtracket.

Lyt til nummeret "In My Mind" HER

Følg os...​

© 2019 VI ELSKER​