DA HOOL

Da Hool, den tyske elektroniske troldmand, satte scener i brand i 1997 med hittet “Meet Her at the Love Parade.” Den pulserende bas og hypnotiserende beat skabte et lydtæppe, der fik klubbernes vægge til at vibrere, og festdeltagerne til at miste sig selv i musikken.

“Meet Her at the Love Parade” blev hurtigt et hymne for elektronisk musik og cementerede Da Hool som pionerer inden for genren. Det var en tid, hvor glowsticks var det foretrukne tilbehør, og dansetrinene var lige så lumre som de var legendariske.

Da Hool’s energiske musikvideoshowcases, der inkluderede futuristiske visuals og pulserende lys, var med til at definere æraen af eurodance og trance. Deres bidrag til 90’ernes elektroniske scene var som et fyrværkeri, der ikke kun lyste op nattehimlen, men også vores musikalske sind.

Så tag din tidsmaskine, sæt den tilbage til 1997, og forbered dig på en rejse gennem Da Hool’s elektroniske univers. Da Hool er tilbage for at minde os om, at kærligheden altid kan findes på dansegulvet ved Love Parade.