Køb billet

Kunstnere

Atomic Kitten (Liz & Natasha)

Engelske Atomic Kitten debuterer på Vi Elsker-touren. Ja, rent faktisk har de ikke optrådt i Danmark siden 2003, så det er en mindre sensation, at vi nu kan præsentere dem for et dansk publikum igen. Deres kælne cool hjertesmeltende dansepop med hits som ”Whole Again”, ” The Tide Is High (Get The Feeling), og ”Right Now” vil hævet over enhver tvivl få alle på mærkerne.

Siden Atomic Kitten blev dannet i 1999 har de været én af de mest elskede grupper med en bred vifte af global succes. Kun få kan matche deres hitlistetopplaceringer i 19 lande og 13 top 10-singler.

Singlen ”Whole Again’”, som gik direkte ind som nummer ét, forblev på toppen af hitlisten i fire uger bl.a. ved at holde et navn som U2 bag sig. Singlen endte med at give Atomic Kitten en plads i Guinness Rekordbog for det længste ophold på den engelske Top 40 for en pigegruppe. Rekorden tilhørte ellers Spice Girls for Wannabe, men i sidste endte var det altså killingerne, der havde al girl (cat)-poweren.

Atomic Kitten er synonym med fest, sjov, glamour og skønhed, og derfor er det ikke overraskende, at de over de senere år er blevet mere og mere efterspurgt, når vi har bedt publikum angive, hvem de godt kunne tænke sig at se på touren. Nu er det en realitet, og det er med stor stolthed, at vi kan præsentere én af de mest indflydelsesrige poppigegrupper gennem tiden. Atomic Kitten knurrer, har hvæset kløerne og er klar til at leve op til deres mantra om ”én gang killing, altid killing”. Wrauw…

Læs mere
Whigfield

Whigfield er indbegrebet af hitlisteførstepladser, rekordsalg af singler og superstjernestatus og samtidig én af de ubestridt sande pionerer inden for dansemusikken som vi kender den fra 90’erne. Med rødder i Skælskør drog den tøjdesignuddannede danske model Sanni Carlson til audition hos den italienske musikproducer Larry Pignagnoli, og derfra så ingen af dem sig tilbage de efterfølgende år.

Det var et hitgodstog, der ramte verden og som ændrede det musikalske landskab for evigt. ”Saturday Night” strøg ind som nummer 1 i Storbritannien, hvilket aldrig var sket før for en debuterende artist, og som helt naturligt medførte optagelse i Guinness Rekordbog for Whigfield. Der var snart sagt ikke det land, der ikke kastede sig platin-, guld- og sølvplader af sig, inkl. førstepladser i Tyskland, Italien, Schweiz og Spanien, hvor hun på historisk vis lå på førstepladsen i hele 11 uger!

Whigfield har været med på Vi Elsker-touren før, og er qua sin status og bånd til det danske publikum altid særdeles efterspurgt. Derfor er vi så glade for igen at kunne præsentere Whigfield og særligt i 2023, hvor ”Saturday Night” fylder 30 år. Det vil virke fjollet at synge fødselsdagssang for en sang, så det må blive noget med at alle sørger for at synge med ekstra højt på ”Saturday Night” og drømme sig tilbage til dengang musikverden var Whigfields.v

Læs mere
Lou Bega

Hvis man kan tale om at rydde bordet, så var det hvad Lou Bega gjorde i 1999 med Mambo No. 5. Hitlisterne tilhørte tyskeren med de italienske og ugandiske rødder og det var nemmere at nævne de lande han ikke lå nummer ét i end dem, hvor han havde indtaget førstepladsen. Han har formentlig skulle bygge et lager til det ene formål at opbevare platin- og guldplader for salget af Mambo No. 5.

I alt har singlen solgt ca. 3,5 mio. fysiske eksemplarer, hvilket svarer til at samtlige indbyggere i Uruguay har været forbi en pladebutik og købt singlen, men det er på YouTube tallene bliver astronomiske med hele 435 mio. streams! Selv serverne danser mambo…

Lou Bega er stilfuld, smilende, bringer smittende godt humør og er klar til at indtage Danmark med sin første deltagelse på Vi Elsker-touren. Det har vi ventet alt for længe på, men endelig kan vi blive belønnet for vores tålmodighed. ”Ladies And Gentlemen, this is Mambo No. 5”. Det er tid til at iføre sig dansesko frem og finde én at danse tæt med.

Læs mere
Safri Duo

I 2001 var der ingen, der kunne konkurrere med Safri Duo. De danske trommeekvilibrister slog i tønderne, så alle andre musikere blot kunne kigge på og nøjes med at klappe anerkendende. ”Played-A-Live (The Bongo Song) var det ubestridte hit dét år. En dansk megasucces, der ikke bare løftede arven fra Whigfield og Aqua, men også lagde nye alen til.

Der var nu ikke noget, der tydede på, at Uffe Savery og Morten Friis skulle opnå verdensberømmelse fra deres tid sammen i først Tivoligarden som drenge og dernæst studerede ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, men deres sans for rytme kombineret med trance- og dansemusik gjorde udslaget.

”Played-A-Live (The Bongo Song) endte med at sælge 1,1 mio. fysiske eksemplarer på verdensplan, og albummet som sangen var en på solgte 160.000 kopier i Danmark alene.

Safri Duo er én af kun ganske få danske artister, der har optrådt i det verdensberømte musikprogram ”Top Of The Pops” på BBC samt modtaget en pris til et MTV Music Award-show. Og apropos priser, så strøg Safri Duo nærmest med det hele, da de til Danish Music Award i 2002 hjemtog hele syv priser. Et knock out!Safri Duo var med på Vi Elsker-touren i 2017, så det er i den grad et kærkomment comeback. Det er tid til at finde lufttrommestikkerne frem og øve sig inden gryderne skal smadres til sommer!

Læs mere
Cascada

Den tyske dansetrio har solgt 30 millioner plader over hele verden, og er en af de mest ikoniske artister indenfor eurodance-genren, siden Natalie Horler, Yann Peifer og Manuel Reuter begyndte at samarbejde i 2004.

Deres første og til dato også største hit kom med udgivelsen af deres fortolkning af den eviggrønne kærlighedsbasker ”Everytime We Touch”, der gav Cascada en platinplade for salget, og i dag har mere end 100 millioner visninger på YouTube. I 2010 havde kun David Guetta flere downloads end Cascada.

Cascada har flere gange været på plakaten til Vi Elsker 90’ernes shows og altid fået publikum til at strømme til scenen til Natalie Horlers fortryllende smukke sang.

Læs mere
Italobrothers

Tyske ItaloBrothers brød for alvor igennem i 2009 med hittet ”Stamp on the Ground” og vandt særligt mange hjerter i Skandinavien, hvor singlen bl.a. opnåede guldstatus for salg, og i dag har mere end 110 millioner visninger på verdensplan.

Op gennem 10’erne opnåede ItaloBrothers stor kommerciel succes i det meste af Europa med "My Life Is a Party", "This Is Nightlife" og "Summer Air". ItaloBrothers deler dansemusikalsk slægtskab med Gigi D’Agostino, Prezioso, Floorfilla og sågar Scooter, så der venter publikum en festlig flænsende bastung oplevelse.

Læs mere
Vengaboys

Vengaboys er som kongerne og dronningerne af eurodance-genren indbegrebet af Vi Elsker Heroes. De har været med på vores tour adskillige gange, og er alligevel altid blandt de mest efterspurgte artister, når vi spørger jer publikum, hvem I gerne vil have med på den kommende tour. Og vi forstår jer godt for der er tale om en helt særlig gruppe med et unikt bånd til Vi Elsker-publikummet, hvorfor det også er logisk, at Vengaboys skal med på den første Vi Elsker Heroes Tour!

Den hollandske festsværvægterkvartet blev dannet helt tilbage i 1997, hvor de hurtigt opnåede stor kommerciel succes og strøg til tops på hitlisterne verden over. De har ikke set sig tilbage siden da og har nærmest ikke været i bedre form end de fremstår i dag. De beskriver sig selv som ”a lean and mean party machine”, så du skal være i ualmindelig god form for at holde trit med dem på sang og dans.

Med hits som ”Boom, Boom, Boom, Boom!!”, “Shalala Lala”, “We’re Going To Ibiza” og “We Like To Party” er det ikke så underligt, at Vengaboys har solgt mere 25 millioner (!) plader og med rette bliver betragtet som det mest succesfulde hollandske popgruppe i historien.

Fun fact: hvert tredje minut er der én, et eller andet sted i verden, der nævner Vengaboys på et socialt medie!

Læs mere
crosschevron-down