Kunstnere

Coolio

Egentlig er hans borgerlige navn Artis Leon Ivey Jr…. Men siger vi Coolio, ringer klokken nok lidt tydeligere. Rapperen var i hvert fald ikke til at komme uden om, da han i 1995 storhittede med Gangsta’s Paradise, der tilmed vandt en Grammy samme år!

De mellemliggende år - fra storhedstiden i 90’erne og til nu - har Coolio ikke ligget på den lade side. Han har været producer, skuespiller, haft sit eget mad-show på TV og endda udgivet en kogebog.

Men det er nu engang som rapperen Coolio vi kender og elsker ham. Gangsta’s Paradise, der i øvrigt blev skrevet til filmen Dangeruos Minds, er et af de mest succesfulde rap-numre gennem tiden. Det har blandt andet ligget nummer et på Billboard Hot 100 i tre uger, og sangen gik nummer 1 på hitlister over hele verden.

Tag din sejeste 90’er ven under armen og syng med på ”Gangsta’s Paradise” til Vi Elsker 2022!

EAST 17

East 17 er en britisk popgruppe dannet i 1992. Gruppen er opkaldt efter postnummeret for Walthamstow, som ligger i Londons Waltham Forest.

I midt 90’erne var East 17 et af de mest populære boybands med ikke færre en 18 top-20 singles og 4 top-10 albums!

I modsætning til deres rivaler Take That, kørte East 17 mere ”bad-boy stil” frem for pænt boyband. I deres musik mikser de hiphop og pop, som tydeligt kan høres i sange som ”House of Love” og ”Let it Rain”

East 17 besøger Vi Elsker touren med Robbie Craig, Terry Coldwell og Joe Livermore.

East 17 har solgt mere end 18 millioner albums verden over! Deres show er fyldt med energi, attitude og swag! Så glæd dig til at give den gas til East 17 med Vi elsker 2022!

Toy-Box

Toy-Box er et dansk eurodance band vi først hørte om i 1998. Vi Elsker havde fornøjelsen at være med til at gendanne bandet og var med på vores tour 2017, som var en kæmpe succes.

Toy-Box består af Amir El-Falaki og Aneela Mirza.

Du kender helt sikkert deres hits, "Tarzan & Jane", "The Sailor Song", "Teddy Bear" og "Best Friend" fra deres første album FanTastic.

Albummet solgte over 80.000 eksemplarer i Danmark, og 800.000 eksemplarer på verdensplan.

Sangen ”Tarzan & Jane” lå på hitlisterne i alle de europæiske lande og vi kan godt forstå hvorfor! Hvem kan synge med på?

“Oo-ee-oo-ee... 
I am Tarzan from Jungle,
you can be my friend
Oo-ee-oo-ee...
I am Jane, and I love 

to ride an elephant”

Pulsedriver

Slobodan Petrovic Jr. er en jugoslavisk-tysk elektronisk dansemusik-DJ, producer og er grundlæggeren af ​​Aqualoop Records. Han er bedst kendt som hans alias Pulsedriver.

Hans første single ”Rhythmic Trip” blev hurtigt et hit, der blev spillet på internationale klubber og med efterfølgerne "Time Machine" og "I'm Rushin'" blev Pulsedrive hurtigt en af de mest efterspurgte DJs i Europa.

Sangen "Kiss That Sound" blev hans først entre på den tyske sales chart. Singlen "Cambodia", et cover af Kim Wildes sang, gav ham hans første top 10 single i Tyskland og holdt sit indtog på andre hitlister rundt i Europa.

Dario G

Dario G er kunstnernavnet på den engelske musiker Paul Spencer. Dario G var oprindeligt en trio, som er bedst kendt for deres 1997-hit "Sunchyme", som nåede nummer 2 på UK Singles Chart, men du har helt sikkert også hørt “Carnaval de Paris”, “Ring of Fire” og The Beach soundtrack “Voices”

"Carnaval de Paris" blev released i 2002 ved VM i Sydkorea og Japan, og blev en kæmpe banger hele sommeren i 02!

Musikjournalist RJ Formeta, der skrev for Vent Magazine i 2018, beskrev Dario G som værende "en af ​​verdens fineste DJs og kunstnere."

Dario G’s show vil være fyldt med rytmer og melodier fra slut 90’erne og start 00’erne, som du helt sikkert har vugget med til i 90’erne og 00’erne.

Paradisio

Paradisio er en Dance-gruppe fra Belgien… Hvis Paradisio ikke får en klokke til at ringe hos dig, så kender du helt sikkert deres monsterhit ”Bailando!”

”Bailando” udkom i 1996, og blev spillet flittigt i årerne efter.  Du kan næsten ikke have været ung i 90’erne uden at have skrålet med på denne banger.

Paradisio har også udgivet andre hits, såsom "Vamos a la Discoteca".

Når Paradisio indtager Vi Elsker 2022 scenen kan du regne med fuld power fra den belgiske duo!

Kunstnere annonceres senere
Kunstnere annonceres senere
chevron-down