Kunstnere

Coolio

Egentlig er hans borgerlige navn Artis Leon Ivey Jr…. Men siger vi Coolio, ringer klokken nok lidt tydeligere. Rapperen var i hvert fald ikke til at komme uden om, da han i 1995 storhittede med Gangsta’s Paradise, der tilmed vandt en Grammy samme år!

De mellemliggende år - fra storhedstiden i 90’erne og til nu - har Coolio ikke ligget på den lade side. Han har været producer, skuespiller, haft sit eget mad-show på TV og endda udgivet en kogebog.

Men det er nu engang som rapperen Coolio vi kender og elsker ham. Gangsta’s Paradise, der i øvrigt blev skrevet til filmen Dangeruos Minds, er et af de mest succesfulde rap-numre gennem tiden. Det har blandt andet ligget nummer et på Billboard Hot 100 i tre uger, og sangen gik nummer 1 på hitlister over hele verden.

Tag din sejeste 90’er ven under armen og syng med på ”Gangsta’s Paradise” til Vi Elsker 2022!

Læs mere
Bomfunk MC's

Finland og hip-hop er ikke to ting man normalt forbinder med hinanden, men med Bomfunk MC’s giver det perfekt mening. Gruppen lagde mikrofonerne på hylden i 2005, men fandt dem frem igen sammen i 2019 bl.a. for at tilslutte sig Vi Elsker 90’erne-touren i 2020. Denne forestående comeback-tour for Bomfunk MC’s blev af gode grunde ikke til noget, men nu kan de endelig opleves igen i Danmark til, hvad de selv beskriver som den første, men formentlig samtidig nok også sidste tour.
De finske hip-hop-virtuoser udgav i perioden 1999 til 2004 tr albums og elleve singler, hvor særligt ”Freestyler” fik dansegulve til at eksplodere og hurtige fødder og fællesrap. Singlen opnåede førstepladser i mere end 10 lande i Europa og er i fortsat tung rotation på radioer ligesom den bliver brugt i reklamer og i computerspil pga. sit universelt afholdte beat og nerve.

Bomfunk MC's spiller i Rødovre, Aalborg, Holstebro, Aarhus og Odense

Læs mere
BLUE

Blue er et legendarisk britisk boyband bestående af Simon Webbe, Lee Ryan, Duncan James og Antony Costa. Blue har solgt 13 million album på verdensplan. I hjemlandet Storbritannien har Blue haft 11 top 10 hits, ligesom gruppens tre studiealbum alle har ligget #1.

Blue er alt hvad du elsker ved Boybands – sprøde poptoner og lækre mænd! Du kender allerede deres største hits “All Rise”, “Too Close og “Guilty der alle toppede som nummer et i Storbritannien sammen med udgivelsen af ​​16 singler over en fireårig periode

Gruppen arbejdede også sammen med kunstnere som Stevie Wonder, Lil’ Kim og ikke mindst Sir Elton John og hittede med sidstnævnte med dette outstaning hit “Sorry Seems to be the Hardest Word”.

Uanset om du var seks, seksten eller seksogtyve: Hvis 90’ernes tidstypiske boybands ramte dit hjerte, så må du ikke gå glip af dette års fedeste fest med Blue som et af de helt store navne.

Blue har solgt 15 millioner plader på verdensplan – mon ikke der er en eller flere der har haft en plakat med dette unikke boyband på væggen.

Læs mere
DJ Encore

Det bliver et brag af en fest rundt om i Danmark, når DJ Encore skal spille til ”Vi Elsker ”-festivalerne.

”Jeg glæder mig helt sindssygt til at stå på scenen til sommer til ”Vi Elsker ”-festivalerne rundt om i Danmark. Noget af det bedste en artist kan spille til er faktisk festivaler. Du får foræret den bedste stemning og skal egentlig ’bare’ fortsætte festen, hvor de forrige band slap. Og jeg vil gerne love, at mit show bliver en parade af hits, hvor vi vil forsøge at give den ekstra tand for publikum,” fortæller Andreas Hemmeth.

Big Brother-sangen ”I See Right Through To You” og de andre Encore-sange bliver stadig streamet rigtigt meget – faktisk er der 20 personer rundt om i verden, der trykker play hvert sekund. Det svarer til cirka 2,5 mio. streams om måneden og sammenlagt runder sangene snart 150 mio. streams igennem tiderne!

DJ Encore har før spillet på Nordeuropas største festival, Grøn koncert samt en række danske og amerikanske festivaler. Som en af få danskere har Encore også ligget nummer 1 på den amerikanske billboardhitliste med et remix af den amerikanske artist RES, har modtaget mere end 25 platinplader for sit arbejde som sangskriver og producer. Andreas Hemmeth har desuden arbejdet som spindoktor for kulturministeren og pressechef i Kulturministeriet samt for partiet Radikale Venstre på Christiansborg i otte år. I dag er han chef for den største forening af sangskrivere i Danmark, DJBFA.

Læs mere
Cartoons

Cartoons er tilbage i en ny holdopstilling. De blev gendannet til Vi Elsker 90’erne i 2018 og har været efterspurgt af publikum lige siden. Nu kommer nu tilbage og giver en række festeksplosivt farverige shows. Det går ofte under radaren, men Cartoons er faktisk ét af de bedst sælgende danske bands nogensinde med mere end to millioner plader og cd’er langet over disken gennem tiden.

Stilmæssigt startede bandet i slutningen af 80’erne med at spille coverversioner af rockability-hits, men skiftede med egne ord spor til technobilly-musik. Betegnelsen ”verdens største tegneserieband” er fortjent, når Cartoons iklædt deres aparte parykker og kostumer sender deres humørsmittende hits ud pladsen og sætter gang i festen.

Læs mere
Blümchen

Det er ikke nyt med hårdthittende tysk dansemusik til Vi Elsker 90’erne, men det er alligevel ikke hver dag, at det bliver fremført på tysk, som Vi Elsker 90’erne-debuterende Blümchen gør det. Der er dog ingen grund til bekymring, selv hvis bøjning af uregelmæssige tyske verber ligger noget tilbage i tiden, for ikke at kunne stemme i på omkvædene til ”Herz an Herz”, ”Boomerang” og ”Heut ist mein Tag”. Genremæssigt spænder Blümchen fra dance og rave over happy hardcore og pop til eurodance, men uanset subgenre, så har det et fast greb i publikum og pladekøbere, hvilket mere end 20 modtagne priser som sanger og for sange er klart vidnesbyrd om. Blümchen har længe stået højt på Vi Elsker 90’ernes ønskeliste, og endelig lykkes det, da Jasmin Wagner, som er Blümchens borgerlige navn, efter en række år med skuespil vendte tilbage til musikken med Vi Elsker 90’erne som væsentlig medspiller i dette comeback. ”Viel Spaß an alle” som man siger syd for grænsen!

Blümchen optræder i Rødovre, Aalborg, Næstved, Hillerød og Odense

Læs mere
HEROES feat. Snap!, Dr. Alban og Haddaway Presented by Chief 1

Chief 1 er endnu engang vært for et legendarisk set med nogle af de mest toneangivende 90’er-stjerner. I 2022 tegner det til at blive det mest legendariske HEROES SET, når han slår tonerne an sammen med Snap!, Dr. Alban og Haddaway. Det er uden diskussion tre af de allerstørste 90’er-artister overhovedet. Bedst sælgende, mest efterspurgte, mest karismatiske samt mest spillede i radioer, på diskoteker og til fester, og hvis man kan tale om dansemusikalske kronjuveler, så funkler de tre blandt de klareste.

Chief 1 kommer til at være DJ for Snap!, Dr. Alban og Haddaway, hvor publikums dansesko i den grad vil blive slidt ned til sålerne når ”Rhythm Is A Dancer”, ”Sing Halleluja” og ”What Is Love” brager ud over festivalpladsen.

Læs mere
5ive

Fra 1997-debutsinglen ”Slam Dunk (Da Funk)” over ”Everybody Get Up” og til i dag har britiske 5ive solgt mere 1,6 millioner albums og 2,4 millioner singler i UK og i forlængelse af succesen efterladt sig antal tilsvarende antal smeltede fanhjerter med deres charmende smilende live-optrædener. Ud over imponerende salgstal og en dedikeret fanskare vandt 5ive også musikbranchens hjerter med et stort antal priser til følge, bl.a. fem Smash Hits Awards, en Brit Award, og en MTV Award.

Læs mere
Alice Deejay - Judith Pronk

Den hollandske gruppe af DJ’s og producere inklusive sangerinde Judith Pronk er tilbage med original besætning. Det er intet mindre end et scoop, da Judith Pronk kun medvirker på ganske få jobs på Alice Deejays comeback- tour i 2022, så Vi Elsker-publikummet bliver i den grad forkælet.
I slutningen af 90’erne solgte Alice Deejay mere end én million albums og fem millioner singler, og fik hele verden til at synge med på især hittet ”Better off alone”. Gruppens live-shows anno 2022 er præcis lige så bragende eksplosive som dengang og byder på kraftfulde medleys og live mashups som fejring af dansemusikkens guldalder i 90’erne og 00’erne.

Alice Deejay kan opleves i Rødovre, Aalborg, Næstved, Hillerød, Holstebro og Aarhus

Læs mere
Crystal Waters

Crystal Waters er en amerikansk house og dance sanger, som er bedst kendt for hits som "Gypsy Woman", "100% Pure Love" og "Destination Calabria" med Alex Gaudino.

Hun nævnes som en af pionererne inden for dance/house-genren. Hun er en af de første og eneste kunstnere, der har oplevet mainstream-succes med en dance sang. Hun er en af de længst kørende vokal house/dance artister gennem tiderne.

I sin 30-årige karriere har hun listet 20 sange på Billboard Dance Club Chart, hvor tolv sange nåede nummer et.

Så er det garanti for kvalitet, når Crystal Waters tager jer tilbage til 90’er med en masse dance og house hits!

Alt vi har tilbage at sige er:

”She's just like you and me
As she stands there singing for money

La da dee la dee da
La da dee la dee da
La da dee la dee da
La da dee la dee da
La da dee la dee da
La da dee la dee da”

Læs mere
Solid Base

Det bliver med fuldt smadder når Solid Base debuterer på Vi Elsker-scenen!

Det svensk/norske eurodance band bestående af Isabelle Heitman and Tomas Nordin og havde stor succes med hits som bl.a. ”Mirror Mirror”, ”You Never Know” og ”Let It All Be Sunshine".

Bandet var aktive med udgivelser fra 1994 til 2004, hvor en særlig udgivelse af deres greatest hits landede i pladebutikkerne. Gruppen holdt pause indtil 2015, hvor Solid Base udgav singlen ”Wet” og siden ikke har set sig tilbage, og nu altså også skal berige et dansk publikum.

Du kan stole på, at deres performance er lige så energisk, som din zapp-is var fedtet og din bandana var stram i 90’erne.

Læs mere
East 17

East 17 er en britisk popgruppe dannet i 1992. Gruppen er opkaldt efter postnummeret for Walthamstow, som ligger i Londons Waltham Forest.

I midt 90’erne var East 17 et af de mest populære boybands med ikke færre en 18 top-20 singles og 4 top-10 albums!

I modsætning til deres rivaler Take That, kørte East 17 mere ”bad-boy stil” frem for pænt boyband. I deres musik mikser de hiphop og pop, som tydeligt kan høres i sange som ”House of Love” og ”Let it Rain”

East 17 besøger Vi Elsker touren med Robbie Craig, Terry Coldwell og Joe Livermore.

East 17 har solgt mere end 18 millioner albums verden over! Deres show er fyldt med energi, attitude og swag! Så glæd dig til at give den gas til East 17 med Vi elsker 2022!

Læs mere
La Cream

La Cream er et svensk Eurodance-band. De udgav albummet Sound & Vision i 1998, hvor der var flere hit-singler på! La Cream består af sangerinde/danserinde Tess Mattisson og blev produceret og mixet af Freddie Hogblad & Ari Lehtonen. Debutsinglen "Château d'Amour" blev hurtigt et hit og duoen ramte igen hitlisterne med deres anden single "You".
I 1999 udgav La Cream singlen "Free", som er et cover af vores gode ven Dr. Alban's hit fra 1996 - "This Time I'm Free".

Læs mere
Kate Ryan

Kate Ryan er en belgisk popsanger, og vi er vilde med at få hende med på Vi Elsker Tour for første gang!

Kate Ryan debuterede i 2002 med coverversioner af Mylène Farmers sange "Désenchantée" og "Libertine". Hendes version af "Désenchantée" solgte guld i Tyskland og en række andre europæiske lande, og debutalbummet "Different" solgte mere end 250.000 eksemplarer i hele Europa.
I april 2008 blev hendes anden single udgivet, sangen "Ella elle l'a" som oprindeligt var et hit for sangerinden France Gall i 80erne og egentlig varen hyldest til sangerinden Ella Fitzgerald.

Læs mere
Sukkerchok

Du husker måske numre som ”Hvor som helst, når som helst”, ”Det’ det” og ”Besat”, der storhittede i 2009 og 2010. Måske husker du også de tre farvebomber der stod bag, Malene Qvist, Kat Stephie og Inez Gavilanes. Sukkerchok udgav deres første album i 2009, der solgte til platinstatus. Førstesinglen ”Hvor som helst, når som helst” var titelsang til Paradise Hotel og blev det tredjemest spillede nummer på de danske radiostationer samme år. Sukkerchok har deltaget i Melodi Grand Prix to gange, hvor de i 2009 var seernes favorit.

Læs mere
Toy-Box

Toy-Box er et dansk eurodance band vi først hørte om i 1998. Vi Elsker havde fornøjelsen at være med til at gendanne bandet og var med på vores tour 2017, som var en kæmpe succes.

Toy-Box består af Amir El-Falaki og Aneela Mirza.

Du kender helt sikkert deres hits, "Tarzan & Jane", "The Sailor Song", "Teddy Bear" og "Best Friend" fra deres første album FanTastic.

Albummet solgte over 80.000 eksemplarer i Danmark, og 800.000 eksemplarer på verdensplan.

Sangen ”Tarzan & Jane” lå på hitlisterne i alle de europæiske lande og vi kan godt forstå hvorfor! Hvem kan synge med på?

“Oo-ee-oo-ee... 
I am Tarzan from Jungle,
you can be my friend
Oo-ee-oo-ee...
I am Jane, and I love 

to ride an elephant”

Læs mere
Pulsedriver

Slobodan Petrovic Jr. er en jugoslavisk-tysk elektronisk dansemusik-DJ, producer og er grundlæggeren af ​​Aqualoop Records. Han er bedst kendt som hans alias Pulsedriver.

Hans første single ”Rhythmic Trip” blev hurtigt et hit, der blev spillet på internationale klubber og med efterfølgerne "Time Machine" og "I'm Rushin'" blev Pulsedrive hurtigt en af de mest efterspurgte DJs i Europa.

Sangen "Kiss That Sound" blev hans først entre på den tyske sales chart. Singlen "Cambodia", et cover af Kim Wildes sang, gav ham hans første top 10 single i Tyskland og holdt sit indtog på andre hitlister rundt i Europa.

Læs mere
Dario G

Dario G er kunstnernavnet på den engelske musiker Paul Spencer. Dario G var oprindeligt en trio, som er bedst kendt for deres 1997-hit "Sunchyme", som nåede nummer 2 på UK Singles Chart, men du har helt sikkert også hørt “Carnaval de Paris”, “Ring of Fire” og The Beach soundtrack “Voices”

"Carnaval de Paris" blev released i 2002 ved VM i Sydkorea og Japan, og blev en kæmpe banger hele sommeren i 02!

Musikjournalist RJ Formeta, der skrev for Vent Magazine i 2018, beskrev Dario G som værende "en af ​​verdens fineste DJs og kunstnere."

Dario G’s show vil være fyldt med rytmer og melodier fra slut 90’erne og start 00’erne, som du helt sikkert har vugget med til i 90’erne og 00’erne.

Læs mere
Darren Bailie of the Guru Josh Project

Det bliver et brag af en fest, når Darren Bailie of The Guru Josh Project for første gang skal spille til Vi Elsker-festivalerne. Darren Bailie er ligesom tidligere annoncerede Blue en af de kunstnere på 2022-touren, der kommer til at tage Vi Elsker-festivalen ind i 00’erne, som fakkelbærer for at videreføre 90’ernes stolte dance music-tradition. Dansemegahittet ”Infinity” har i en 2008-mixudgave mere end 164.000.000 (!) visninger på YouTube, og vil til de syv Vi Elsker 90’erne-shows få tusinder og tusinder af publikummere til at bryde ud i fællesdans så jordskælvsmålerne på Seismologisk Institut vil kunne registrere rystelser i undergrunden

Læs mere
Space Frog

Space Frog er et tysk musikalsk dance- og tranceprojekt, der spiller elektronischen Tanzmusik som man udtrykker det syd for grænsen. Og der er lige så meget fart på frøen fra rummet som genren antyder. ”Follow Me” og ”I Feel Ur Pain” skal nok få selv den sløveste padde på Jorden til at hoppe og kvække . Spage Frogs optræden på dette års tour er noget helt særligt i kraft af, at gruppen er blevet gendannet med de fire originale medlemmer i form af Marvine G., Eric Sneo og Robin Otis og rapperen The Grim Reaper. Kys frøen og se om den ikke bliver til en fortryllende danseprins. Vi Elsker elsker frø.

Space Frog kan opleves i Hillerød, Holstebro, Århus, Næstved og Odense

Læs mere
Janice Robinson Original Livin’ Joy

Janice Robinson er en amerikansk sanger, oprindeligt kendt som medlem af 1990'ernes italienske Eurodance-gruppe Living' Joy, før hun tog hul på en solokarriere i 1999.

Living Joy er kendt for hits som "Dreamer" og "Don't Stop Movin'".

Janice Robinson fik verdensomspændende succes i begyndelsen til midten af ​​1990'erne som forsanger for den italienske house-gruppe Living' Joy. Det største hit og som hun huskes allermest for er "Dreamer", der var et kæmpe internationalt nummer 1 hit i Storbritannien og top-10 i mange andre europæiske lande.

Hendes efterfølgende solo-debutalbum ”The Color Within Me” var et jordnært popalbum og blev udgivet i 1999 til flotte anmeldelser inklusive et mindre pophit med singlen "Nothing I Would Change".

I 2000 turnerede hun i USA som åbnings-act til Tina Turners amerikanske del af hendes verdensturné.

Op gennem 00’erne havde Janice Robinson en række hits, bl.a. "Dreamer '05", der blev modtaget massivt af både fans og DJ's, der nåede top fem på Hot Dance Music/Club Play-listen.

Janice Robinson er som en række af de andre allerede annoncerede kunstnere debutant, og vil også være en fabelagtig brobygger mellem alt det bedste fra 90’erne og 00’erne.

Læs mere
Paradisio

Paradisio er en Dance-gruppe fra Belgien… Hvis Paradisio ikke får en klokke til at ringe hos dig, så kender du helt sikkert deres monsterhit ”Bailando!”

”Bailando” udkom i 1996, og blev spillet flittigt i årerne efter.  Du kan næsten ikke have været ung i 90’erne uden at have skrålet med på denne banger.

Paradisio har også udgivet andre hits, såsom "Vamos a la Discoteca".

Når Paradisio indtager Vi Elsker 2022 scenen kan du regne med fuld power fra den belgiske duo!

Læs mere
Robin S

Måske husker du også 90’erne for ikonisk mode, højt pandehår og puddelkrøller? Måske du husker 90’erne det smashhit og ægte dance music klassiker som Robin S’s ”Show Me Love”?

Sangen lagde dansegulvet ned i 90’erne, og i 2022 vil du på Vi Elsker-festivalerne igen kunne svinge hofterne til de gyldne toner. 

Robin Stone som Robin S rettelig hedder er født og opvokset i Queens, New York, og opnåede i 1993 at blive udnævnt til bedste dance kunstner ved Billboard Awards, og 'Show Me Love' modtog prisen for bedste dance single.

Hun har fortsat med at have indflydelse over hele kloden med singler som 'Love For Love', 'What I do Best', 'I Want To Thank You' og 'It Must Be Love'

Robin S har ved tidligere lejligheder optrådt på Vi Elsker-scenerne og bliver et festligt gensyn når hun sætter foden på dansk grund igen.

Læs mere
DJ SASH! VS. JAY FROG

”ECUADOR!”

Hvem har ikke stået på et dansegulv i slut 90’erne og givet den gas til ”Ecuador”?? Vi har i hvert fald, og glæder os derfor som små børn til at DJ Sash! i år rammer Vi Elsker festivalerne!

DJ Sash! er et tysk DJ- og producerteam med Sascha Lappessen i front. Teamet består desuden af Ralf Kappmeier og Thomas "Alisson" Lüdke. DJ Sash! har på verdensplan solgt over 18 millioner plader.

DJ Sash! havde en stribe hits i Storbritannien og Europa i 1997-1998 med "Encore Une Fois", "Ecuador", "Stay" og "Mysterious Times

Størstedelen af teksterne er på engelsk, men der er også flere sange, der er helt eller delvist på andre sprog. Sangen "Together Again" er både på dansk og engelsk og synges af Blå Øjne.

Hvem skal du skråle med på ”Ecuador” sammen med?

 

Læs mere
chevron-down