Forside BILLETTER VI ELSKER TALKSHOW PRAKTISK INFO MERCHANDISE FIRMAFEST

2021 Copyright © Vi Elsker
Praktisk information
Praktisk information

NEDENSTÅENDE INFORMATION ER GÆLDENDE FOR 2021

DAGEN FØR:

 1. Kom og få armbånd: KUN DRINK & DANCE

Alle pladser (eller hos en samarbejdspartner), vil åbne fredag mellem 16-20, hvor I har mulighed for at komme og få scannet billetter og hente jeres armbånd, så undgår I den værste kø på dagen. Bar-kuponer får man udleveret på dagen efter indgangen i billetvognen.

Så kom enten samlet, eller man kan tage vennernes billetter med og få udleveret alle armbånd.

Medbring gyldige billetter.

BILLETSTED:

AABENRAA: Gazzværket, Gasværksvej 20, 6200 Aabenraa

ODENSE: H.C. Andersen frivillig kontor, Kongensgade 42-46, 5000 Odense

 

PÅ DAGEN: Gælder for Aabenraa og Odense - Bemærk 3 indgange i ODENSE

KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00

 1. INDGANG

Vi anbefaler man kommer sammen i de grupper/selskaber man skal feste sammen med, så I kan komme i samme zone - dette gælder kun Odense. Har I Drink& Dance kan du tage din vens billet med og få udleveret armbånd, men du skal hente din ven ude ved den første del af indgangen og sørger selv for kontakten.

Der er 1 Drink & Dance zone i Aabenraa og i Odense.

Har I FEST-billet, kommer I blot til indgangen, der er kun 1 zone i Aabenraa og 2 i Odense. Vi kan ikke reservere armbånd i billetvognen.

Alle skal have billetter og Corona-/Vaccine-pas klar, så vi alle kan komme hurtigere ind. Sørg for at have så minimalt med som muligt, da alt skal tjekkes – det vil klart lette det glidende flow ved indgangen.

AABENRAA: Vestvejen 60, 6200 Aabenraa

ODENSE: Kongens Have, 5000 Odense

 

 1. BILLETTER

Billetter købt ved start af billetsalget i 2019 og i 2020 som er gemt til 2021, er ALLE gyldige. Billetterne er omkodet til 2021 og bliver scannet, som alle andre billetter i døren. Man skal medbringe alle type billetter, opgraderinger sammen med sin FEST billet, der udløser en DRINK & DANCE. 

 1. ZONER – se zoner NEDERST PÅ SIDEN. 

Zonerne i hhv. FEST eller Drink & Dance er opdelt i farver og I kan udfra oversigten se hvor zonerne er placeret på pladsen. Mulighed for at få den ønskede zone, betyder at det er vigtigt at komme tidligt, da der henvises til zonerne, indtil de er fyldt op.

For DRINK & DANCE, vi henviser til at komme samlet, så I kan komme i samme zone. I hver zone er der plads op til 2500 personer.

Har I bord, vil I blive henviste den zone med borde, det vil være aflukket område, kun til borde. I vil blive henvist til zonen af vores personale/vagter, som vil være på pladsen under hele festen. Armbånd kan udleveres dagen før sammen med DRINK & DANCE eller på dagen. Husk alle gyldige billetter.

 1. MÅ MAN VÆRE PÅ HELE PLADSEN OG KAN MAN FORLADE PLADSEN

Man kan i år ikke, bevæge sig frit rundt på pladsen, men feste i den henviste zone. Kun ved helt særlige omstændigheder tillades det at forlade pladsen, dette vurderes i den enkelte anmodning.

I dette tilfælde, koster 50 kr. pr. person i administrationsgebyr for alle gæster, hvis man er nødsaget til at skulle ud og ind på pladsen igen. (Dette gælder ikke ved aflevering af armbånd, til din ven).

 1. BAR OG BODER 

Der vil til hver zone være tilknyttet bar. Sortiment findes på vores hjemmeside https://vielsker.dk/billetter/ og Sortiment i madboderne kan findes her https://vielsker.dk/praktisk-information/

 1. BORD & BÆNKE - (gratis)

Der vil i hver zone være et antal borde/bænke til rådighed, og zonerne længere tilbage på pladsen har flere af disse. De forreste zoner, vil klart være der hvor der skal danses hele festen igennem og derfor være et færre antal til rådighed. (Som altid vil vi have nogle af  bord/bænke forbeholdt til gravid, gangbesværede etc.)

 1. TOILETTER

Der vil i hver zone være tilknyttet toiletter og urinaler. 

    8. VANDPOSTER

Der vil være vandposter til rådighed

    9. MEDICIN

Enhver form for livsvigtig medicin kan medbringes, sammen med gyldig dokumentation. Insulin for diabetikker er tilladt uden dokumentation.

   10. STOLE/PARAPLYER M.M

Det er ikke tilladt at medbringe egen stol, oppustelige stole/sofaer el.l. - Paraplyer skal erstattes af et regnslag, af hensyn til din nabo.

   11. OPBEVARING

Der vil være garderobebokse, først til mølle princippet – 20 ,- pr. boks - Husk 20,- kr. til boksen. Som skrevet tidligere, ta’ det højst nødvendige med – hold øje med vejrudsigten.

   12. BETALINGSMULIGHEDER

Betaling i barerne og merchandise boderne, kan benyttes CASH Card, Visakort/Dankort/Mastercard.

CASH CARD – der kan fyldes beløb på CASH CARD i Billetvognen i indgangen

   13. BUSSER

Alle busser ved endt fest, ude foran festpladsen og køre senest kl. 00.30. Chaufførerne oplyser mere præcist, hvor mødestedet er, når I ankommer. Sørg for at få informationen inden du forlader bussen.

 

RESKTRIKTIONER:

 1. Grundet myndighedernes restriktioner, er vi underlagt flg. regler. Man skal medbringe og fremvise gyldig COVID/Vaccine-Pas eller

  -Antigentest (Kviktest) 72 timer

  -PCR 96 timer. 

  Alle der er fritaget for vaccine/tests, skal via borgerservice og have en blanket der udfyldes og medbringes på dagen. Mere information findes her: https://sum.dk/nyheder/2021/juni/ny-ordning-for-dokumentation-hvis-du-er-undtaget-for-test-og-coronapas

Er intet af disse til rådighed, forbeholder Vi Elsker sig retten til at afvise gæsten i døren og man kan ikke få refunderet billetten på baggrund af dette.

 1. Har du nogle af følgende symptomper i dette link – er det bedst at blive hjemme og af hensynet til alle omkring dig. https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2020/Corona/Genaabning/Syg/Sygdom_A4_farve_tilgaengelig.ashx?la=da&hash=1DFDA99CCF9BCAF9604F4826665394561A6B94D3

 

Vi Elsker forholder sig til de gældende regler udstukket af myndighederne og vi anbefaler at holde sig opdateret på Sundhedsmyndighedernes hjemmeside https://www.sst.dk/da/corona

 1. Dette var de regler som myndighederne påkræver, men vi skal også gøre opmærksom på at mundbind er ikke påkrævet og der må danses, synges med og festes hele dagen😊

 

VI GLÆDER OS TIL AT FESTE MED JER😊

❤️ Team Vi Elsker 

 

OVERSIGTSTEGNINGER

AABENRAA: 

 

ODENSE: 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mad & drikke

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i koncertområdet og det vil blive konfiskeret og kasseret i indgangen.

​Der vil være et udbud af madboder, men pga. pladsbegrænsninger i henhold til restriktioner, vil der i 2021 ikke være det sædvanlige kæmpe store mad udvalg. Der vil være veganske valgmuligheder.

 

Boder:

​Gourmet Pølsen

Klassisk fransk hotdog - med slagterpølse og rustikt brød. (vælg mellem 3 slags luksus dressing)

 

Mexi Comida

Lækker Chili con carne - med mexicanske ris, guacamole og tomatsalsa

Vegansk Chili sin carne - (uden kød) med mexicanske ris, guacamole og tomatsalsa

 

Smedens Juicy Burger

Juicy Burger - med oksebøf, café bolle, smedens relish, rødløg, sprød salat og salat mayo

Vegetar Juicy Burger - med vegetarbøf, café bolle, smedens relish, rødløg, sprød salat og salat mayo

 

Jan's Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich - med mør kamsteg og sprøde svær, café bolle, rødløg, agurkesalat og salat mayo

 

Alkoholfri øl er ikke en del af vores sortiment.

Grill & brug af åben ild

Der må ikke bruges åben ild på koncertområdet. Derfor er det heller ikke tilladt at medbringe eller anvende grill eller lignende.

På pladsen

Dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00.

Barerne i zonerne lukker kl. 23.45.

Alle zoner/områder har hver sin farve armbånd.

 

OBS - gældende for 2021.

Der vil være 2 indgange, KUN i Rødovre. Alle andre byer, almindeligvis 1 indgang og gældende for alle byer - kom gerne sammen med dem I skal feste med, så guider vi jer til samme zone samlet, så vidt muligt.

 

Stole er IKKE tilladt på pladsen. Dog må man gerne medbringe tæpper, som man kan sidde på, i ANVISTE områder, hvis pladsen tillader det.

​​


Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet fra VI ELSKER 90´ERNE - hvor du har mulighed for at vinde VIP backstage for 2 personer


Kunstnere

Vi gør opmærksom på at ændringer kan forekomme i Line-Up – men det håber vi bestemt ikke sker og vi vil så vidt muligt bestræbe os på at finde fantastiske erstatninger i tilfælde af sygdom eller andre uforudsete forhindringer fra kunstnerne. Billetter kan IKKE refunderes i tilfælde af ændringer i Line-Up.  

Parkering

Lad bilen blive hjemme, da der kun er få parkeringspladser omkring koncertområdet.

Vi arrangerer buskørsel til og fra vores shows. 

Tilladt parkering:

Rødovre: Ved ishockeyhallen - Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre

Næstved: Ved Bilka eller se parkeringsmuligheder via dette link: https://www.naestved.dk/bolig-og-miljoe/trafik/parkering 

Næsteved: P-plads v. Suså skole, Holsted Alle 30, 4700 Næstved

Holstebro: Ved Gråkjær Arena - Houstrupvej 27 eller se parkieringsmuligheder via dette link: https://www.holstebro.dk/parkering 

Aalborg: Ved centret overfor Agri Nord - Hvis mulighed, på Agri Nords P-plads.

Odense: Ingen faste steder, se parkeringsmuligheder via dette link: https://www.odense.dk/parkering

Aabenraa: Ved Arenaen - Hjelmalle 3, 6200 Aabenraa

 

Vi anbefaler at følge anvisningerne fra politiet og overhold alle forbud.

Ulovligt parkerede biler vil blive fjernet af politiet uden ansvar og på bilens ejers regning. Vi Elsker påtager ingen ansvar.

Handicap

Særlige anvisninger for 2021. Ved henvendelse i billetlugen, vil der blive anvist en zone.

Personer med handicap skal købe billetter på Ticketmaster på lige fod med andre gæster. Vær opmærksom på, at kørestol brugere kan købe FEST- og Drink & Dance billetter, men ikke Business-billetter, da området er bygget op i forskellige niveauer.

​Har du ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer, tilbyder vi en gratis FEST-billet til din ledsager. Ønsker I at opholde jer i Drink & Dance, har I mulighed for at tilkøbe en opgradering til ledsageren. FEST-billetten udleveres i billetvognen ved indgangen mod forevisning af gyldigt ledsagerkort.

Parkering

Handicapparkering findes som udgangspunkt tæt på koncertområdet, men kan ikke garanteres.

 

Toiletforhold

Handicaptoilet forefindes i den modsatte ende i forhold til scenen. Toiletterne er ikke bemandede, men aflåst og nøgle kan afhentes i samarit-teltet, hvor den også skal afleveres igen. 

Terræn

Det er vigtigt, at man orienterer sig på vores hjemmeside om forholdene i de enkelte byer. Flere forhold kan variere fra by til by, da pladsopbygningen afhænger af, hvad de lokale forhold tillader, fx. i forhold til parkering, terrænet mm.

Regnvejr kan skabe udfordringer for kørestol brugere, da det primære underlag er græs.

Podie

Der findes ikke podie eller platforme på pladsen til kørestol brugere.

​​

VI ELSKER 90’ERNE ER KONTANTFRIE

Vores barer tager imod VISA, MasterCard og Cash Card -"rent" dankort kan IKKE benyttes.

I madboderne kan betalingsmetode varierer fra sted til sted.

CashCard

Al henvendelse vedr. CashCard skal ske i billetlugen, hvor der er mulighed for at veksle kontanter til et CashCard, som kan bruges til betaling alle steder på pladsen.

Der kan maks. indsættes 5000 kr. ad gangen på kortet, men det er muligt at indsætte flere gange.


Er der penge tilbage på dit CashCard, kan disse indløse på pladsen inden kl. 23.45 – ellers skal du SENEST 60 dage efter festen indsende CashCard nummeret samt dit reg.nr. og konto nummer til os på [email protected] – Beløb mindre end kr. 25,00 vil ikke blive refunderet, men anvendes til at styrke det lokale idrætsarbejde for børn og unge.

OBS! Hold øje med egen bankkonto. Der kan gå op til 40 dage før pengene er tilbage på kontoen.


Vi Elsker tager ikke ansvar for bortkomne kort og erstatter ikke beløbet det måtte indeholde.

Mister du dit CashCard, kan det dog spærres, hvis du har kortnummeret.

Garderobe

Der er ikke garderobe service i forbindelse med arrangementet.

Der er værdiskabe på pladsen med møntindkast (20 kr. pr gang). Skabene har strømstik til opladning af mobiltelefoner. Husk 20,- kr.

Hittegods

Finder vi glemte sager under festen indleveres disse i billetvognen, hvor man kan henvende sig inden kl. 23.30.

Glemte sager indleveres til det lokale hittegodskontor efter arrangementets afholdelse.

Vagter

Vagterne har øverste myndighed på pladsen. Derfor bedes du venligst følge de instrukser, som de giver dig.

Sikkerhed

COVID19 og 2021 restriktioner:

Der vil her på siden, senest 14 dage før eventet, være opdateret information vedr. afvikling af alle fester.

Vi har et godt vagtberedskab samt et korps af dygtige kontrollører, der altid vil yde deres ypperste for at give dig en sublim oplevelse og service. Uanset om du er til roligere forhold eller fuld fart, kan du være helt sikker på, at Vi Elsker teamet vil gøre alt hvad vi kan, for at passe godt på dig og de øvrige gæster.

Undgå at blokere udgange eller korridorer, som skal lede folk væk fra koncertområdet.

Paraplyer må ikke medbringes, så pak hellere et regnslag!

Det er i øvrigt strengt forbudt at:

 • Skubbe og mase - specielt foran scenen
 • Crowd surfing
 • Stage diving
 • Kaste med genstande, øl og lignende 

​- dette medfører omgående bortvisning

 

Førstehjælp

Der er et veluddannet førstehjælpskorps til stede under hele arrangementet.

​​Lægeordineret medicin til eget brug er tilladt at medbringe.

 

Narko

Der er nul tolerance overfor narko af enhver art. Handel med eller besiddelse af narko medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Våben

Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben. Besiddelse af våben medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Foto & Video

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptager, foto-/videokamera. Lyd – film – og videooptagelser er ikke tilladt.

Dyr

Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen.

Børn

​Aldersgrænsen er min. 15 år. Dog vil der kun være adgang i FEST-området.

I Drink & Dance og i Business er aldersgrænsen min. 18 år.

Telte

Opsætning af telte og pavilloner er ikke tilladt.

I tilfælde af regn eller ændringer i program/show

Bliver festen ikke aflyst.

Vi Elsker ApS tager forbehold for ændringer i programmet.

Vi Elsker ApS fraskriver sig ethvert ansvar som følge af udefrakommende omstændigheder (force majeure), hvilket bl.a. kan være ekstreme vejrforhold, herunder skybrud og tordenvejr, myndigheds-restriktioner, ændret lovgivning, terrortrusler, brand mv. (ikke begrænset til nævnte tilfælde). Vi Elsker ApS kan således ikke gøres erstatningsansvarlig for udefrakommende omstændigheder, som Vi Elsker ApS ikke har mulighed for at forhindre.

I tilfælde af ekstreme vejrforhold vil Vi Elsker ApS i samarbejde med de sikkerhedsansvarlige og relevante myndigheder/virksomheder foretage de fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Det kan i yderste konsekvens betyde, at hele eller dele af de enkelte koncerter indstilles, og at programmet genoptages senere den pågældende dag, når forholdene tillader det. I så fald tages der forbehold for, at der kan ske ændringer i programmet.

Billetter refunderes udelukkende, hvis hele arrangementet aflyses. Et arrangement anses alene for aflyst, såfremt hele arrangementet/programmet ikke gennemføres. Ændringer i programmet, delvis gennemførelse af arrangementet/programmet, ændring af lokaliteten mv. anses ikke for at være en aflysning.

Pantsystem

Der pålægges 2,- pr krus / shots rør / flaske / bærebakke, der købes på pladsen. Dette skal betales i baren uanset i hvilket område, man befinder sig. Tag gerne det brugte krus med i baren og byt til nyt når du henter drikkevarer.

Gæster med Drink & Dance eller Business-billetter får udleveret det første plastikkrus gratis i indgangen.


Der findes en pantbod i hver zone på pladsen, hvor hver gæst max kan indlevere 10 ting ad gangen.

Pantboden udbetaler ikke kontanter, men fører pant-beløbet tilbage på et valgfrit betalingskort.

For at undgå pantsamlere, forbeholder Vi Elsker sig retten til at afvise gentagende indleveringer fra samme person og vedkommende risikerer bortvisning fra pladsen.

Vær opmærksom på at pantboden lukker kl. 23.45.

VI ØNSKER DIG EN RIGTIG GOD OG SIKKER FEST!​

 

❤️ Team Vi Elsker 

 

Bemærk venligst, at Vi Elsker ikke er hæfter for person-, ting- eller høreskade.​​

 

 

VI ELSKER 90´ERNE - KOMMENDE EVENTS

14/08 11.00
RØDOVRE, ESPELUNDEN
AFSLUTTET

14/08 11.00
NÆSTVED, HOLSTED NORD
AFSLUTTET

21/08 11.00
AALBORG, DYRESKUEPLADSEN
AFSLUTTET

21/08 11.00
HOLSTEBRO, SPORTSPLADSEN
AFSLUTTET

28/08 11.00
AABENRAA, DYRSKUEPLADSEN
AFSLUTTET

28/08 11.00
ODENSE, KONGENS HAVE
AFSLUTTET

15/10 18.00
OKTOBERFEST FREDAG, FREDERIKSBERG
LEDIGKØB BILLET

16/10 18.00
OKTOBERFEST LØRDAG, FREDERIKSBERG
LEDIGKØB BILLET

PRAKTISK INFO, MERCHANDISE OG VORES FEDE PODCAST

Praktisk info
Merchandise
Podcast (1)
TILMELD DIG VI ELSKER'S NYHEDSBREV
Så er du med i konkurrencer, får alle de seneste nyheder, podcast, praktisk info og meget mere