Køb billet
Til os, der elsker

Aalborg

& musikken fra vores ungdom
19. august 2023
Køb billet

Kalder alle aalborgensere og gæve nordjyder!

Når Vi Elsker holder fest i dobbelt A er der garanti for, at artister og publikum sammen har speederen i bund fra dørene åbner og til sidste gæst – ganske modvilligt – har forladt pladsen. Ingen steder plukker man æbler så effektivt og målrettet som i Nordens Paris, når de nostalgiske musikalske mesterværker fører til sang og dans.

Det bliver uden tvivl festen du ikke vil hjem fra - fyldt med kærlighed til alle vores idoler fra ungdommen og til hinanden.

 

Adresse
Agri Nord, Hobrovej 437, 9200 Aalborg
Dato
19. august 2023
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • FEST-BILLET - giver adgang til festpladsen
  • DRINK & DANCE-BILLET - giver adgang til festpladsen + 20 valgfrie genstande samt udgangsarmbånd
  • SKYND DIG - der er kun et begrænset antal af billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne sælger hurtigt!

Om Vi Elsker Heroes

VI ELSKER står bag verdens største, festligste og mest kærlige fester! I 2023 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
crosschevron-down