Til os, der elsker

Aalborg

& 90'er & 00'erne
4. juni 2022
Køb billet

Kalder alle aalborgensere og gæve nordjyder!

Kom med når vi holder et brag af en fest med vores kæmpe festkaravane på dyrskuepladsen i Aalborg, lørdag den 4. juni 2022, hvor vi sammen med jer, skaber den VILDESTE fest!

Vi havde en fantastisk fest i Aalborg i 2021, og selvfølgelig vender vi retur til et brag af en fest i 2022! Så glæd dig til 13 timers ren nostalgi, til tonerne af fede danske og internationale artister fra 90’erne og det bedste fra 00’erne, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os!

Vi stiller op med helt op til 25 artister fra vores alle sammens ungdom, så du kan drømme dig tilbage til tiden, hvor denim, crop tops, chokers og scrunchies var fast inventar, og hvor der blev danset til de sene aftentimer til hits, der aldrig bliver glemt!

90’erne og start 00’erne var legendarisk, og når vi afholder årets Vi Elsker fest i dobbelt A, garanterer vi jer en ægte nostalgifest fyldt med mesterværker. Det bliver uden tvivl en fest som du ikke vil hjem fra igen - fyldt med kærlighed til alle vores gamle idoler og til hinanden.

Adresse
Dyrskuepladsen, Aalborg SV
Dato
4. juni 2022
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • SKYND DIG - der er kun et begrænset antal af billetter
  • DRINK & DANCE - få fri bar* hele dagen med Drink & Dance billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne sælger hurtigt!

Vi arrangerer busser til og fra Vi Elsker festen, så vi får dig sikkert frem og tilbage efter den bedste aften tilbage i 90'erne og 00'ernes magiske univers. Læs mere lige HER

Om Vi Elsker 90’erne

VI ELSKER 90'ERNE står bag verdens største, festligste og mest kærlige 90'er-fester! I 2022 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Aarhus, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
chevron-down