Til os, der elsker

Aarhus

& 90'er & 00'erne
20. august 2022
Køb billet

Aarhus WE ARE BACK!

Så er der ikke lang tid igen, før verdens største 90’er fest ruller karavanen ind i Aarhus. Sørg for at hive dine bedste venner med under armen, og inviter hele byen og det kæmpe opland med til en fuldstændig vanvittig fest i 90’erne og 00’ernes ånd! Vi rammer Tivoli Friheden allerede lørdag den 20. august 2022!

I 90’erne var ALT tilladt - rock, rap, dance og pop, og vi har nok alle haft “Absolute Hits” liggende i vores Discman eller CD-afspiller. Vi gjorde os klar til fest med denim, crop tops, chokers og scrunchies, og med lydende af Mambo No. 5, Coco Jamboo, Macarena og Dub-I-Dub spillende i baggrunden. Hvis du kan huske følelsen, så vi garanterer vi en fest fyldt med nostalgi og mesterværker fra datidens HELT store idoler.

VI ELSKER 90’erne stiller denne gang op med med helt op til 25 artister fra vores alle sammens ungdom - så glæd dig til en 13 timers brag af en fest i Tivoli Friheden, fyldt med kærlighed, og til tonerne af fede danske og internationale artister fra 90’erne og det bedste fra 00’erne. En hel dag, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os. Gammel kærlighed ruster aldrig!

Adresse
Tivoli Friheden, Aarhus C
Dato
20. august 2022
Tidspunkt
Kl. 10:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • SKYND DIG - der er kun et begrænset udvalg af billetter
  • DRINK & DANCE - få fri bar* hele dagen med Drink & Dance billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 10.00 og festen slutter kl. 23.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne hurtigt bliver solgt!

Vi arrangerer busser til og fra Vi Elsker festen, så vi får dig sikkert frem og tilbage efter den bedste aften tilbage i 90'erne og 00'ernes magiske univers. Læs mere lige HER

Om Vi Elsker 90’erne

VI ELSKER 90'ERNE står bag verdens største, festligste og mest kærlige 90'er-fester! I 2022 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Aarhus, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der er fart på billetsalget!

Køb billet
chevron-down