Køb billet
Til os, der elsker

Esbjerg

& musikken fra vores ungdom
3. juni 2023
Køb billet

Esbjerg, here we come!

Endelig kommer vi efter 10 år på landevejen til Vestjyllands hovedstad med den største og vildeste musikalske heltefest med alt det bedste fra 90’erne og 00’erne. Tilnærmelserne har gennem tiden været mange og flirtende, og nu har vi fået swirpet hinanden til højre, så vi kan komme på den svedigste lækreste kælne dansefest-date. Vi er allerede baskende-sommerfugle-i-maven forelskede og det kan kun ende med livslang kærlighed.

Vi Elsker Heroes stiller i en legendarisk stærk startopstilling på/i [VENUE] med mere end 20 artister og DJ’s, så du kan glæde dig til at opleve den magiske stemning med garanti for musikalsk nostalgi med hitperler i de 13 timer vi skal feste sammen. Vi ved, hvordan du og dine venner skal forkæles, så det bliver festen I ikke vil hjem fra – fyldt med kærlighed til hinanden og fra alle vores idoler fra ungdommen.

90’erne og 00’erne er indbegrebet af fantastisk musik i alle genrer, men mere end noget andet er det to årtier, der har givet os den mest langtidsholdbare festmusik og de mest ikoniske boy- og girlbands. Aqua, Spice Girls, Backstreet Boys og hundredvis andre, der i dag stadig bliver spillet dagligt på de største radiostationer. Læg dertil ikoniske film og Tv-serier som Titanic og Beverly Hills 90210, internettets udbredelse, mobiltelefonen blev allemandseje, dansk triumf til EM i 1992 for at nævne nogle af de mest skelsættende begivenheder og opfindelser, der har været med til at ændre verden.

Esbjerg – gør klar til årets fest, når Vi Elsker Heroes lægger vejen forbi lørdag d. 3. juni 2023.

Adresse
Vognsbølparken, Esbjerg
Dato
3. juni 2023
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske Informationer

  • FEST-BILLET - giver adgang til festpladsen
  • DRINK & DANCE-BILLET - giver adgang til festpladsen + 20 valgfrie genstande samt udgangsarmbånd
  • SKYND DIG - der er kun et begrænset antal af billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne sælger hurtigt!

Om Vi Elsker Heroes

VI ELSKER står bag verdens største, festligste og mest kærlige fester! I 2023 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2023:  Næstved, Esbjerg, Odense, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra din ungdom. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
crosschevron-down