Køb billet
Til os, der elsker

Hillerød

& musikken fra vores ungdom
12. august 2023
Køb billet

VI ELSKER kommer til Hillerød igen!!

Kan du synge med på “Caught in the middle”, “Saturday Night” og “This is how we party” – Så SKAL du med på Hillerød Stadion, når Vi Elsker sparker døren ind til et brag af en fest!

Vi Elsker stiller op i en legendarisk stærk startopstilling på Hillerød Stadion med helt op til 25 artister fra vores ungdom på holdet. Hillerød var som by med på touren for første gang i 2022, og det var kærlighed ved første dansetrin. Glæd dig til at opleve stemningen med garanti for nostalgi med musikalske hitperler fra start til slut. Vi ved, hvordan du skal forkæles. Det bliver uden tvivl festen du ikke vil hjem fra – fyldt med kærlighed til alle vores idoler fra ungdommen og til hinanden.

Vi så “Friends” og “Beverly Hills 90210” mens vi spillede Snake på vores Nokia 3210 – og så var der musikken, som blev spillet igen og igen. . Så glæd dig til 13 timers ren nostalgi, til tonerne af fede danske og internationale artister, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os. Aldrig har vi haft boy- og girlbands, som vi havde dengang!

VI GLÆDER OS TIL AT FESTE MED JER, HILLERØD!

Adresse
Hillerød Stadion, Selskovvej 76, 3400 Hillerød
Dato
12. august 2023
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • FEST-BILLET – giver adgang til festpladsen
  • DRINK & DANCE-BILLET – giver adgang til festpladsen + 20 valgfrie genstande samt udgangsarmbånd
  • SKYND DIG – der er kun et begrænset antal af billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne sælger hurtigt!

Om Vi Elsker Heroes

VI ELSKER står bag verdens største, festligste og mest kærlige fester! I 2023 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer – Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig – der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
crosschevron-down