Til os, der elsker

Hillerød

& 90'er & 00'erne
13. august 2022
Køb billet

VI ELSKER 90’erne kommer til Hillerød!!

Kan du synge med på “Caught in the middle”, “Saturday Night” og “This is how we party” - Så SKAL du med lørdag den 13. august på Hillerød Stadion, når Vi Elsker 90’erne sparker døren ind til et brag af en fest!

For første gang lander vores kæmpe festkaravane nemlig på Nordsjælland, og vi kan slet ikke få armene ned! Er du lige så begejstret som vi er? Så tøv ikke med at købe din billet allerede nu!

Vi så “Friends” og “Beverly Hills 90210” mens vi spillede Snake på vores Nokia 3210 - og så var der musikken, som blev spillet igen og igen. Musikken fra 90'erne og start 00’erne. Så glæd dig til 13 timers ren nostalgi, til tonerne af fede danske og internationale artister, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os. Aldrig har vi haft boy- og girlbands, som vi havde dengang!

Vi Elsker 90’erne stiller op på Hillerød Stadion med helt op til 25 artister fra vores alle sammens ungdom. Glæd dig til at mærke stemningen og nostalgien, den er helt ubeskrivelig! Vi garanterer vi jer en ægte nostalgifest fyldt med mesterværker, og det bliver uden tvivl en fest, som du ikke vil hjem fra igen.

VI GLÆDER OS TIL AT FESTE MED JER, HILLERØD!

Adresse
Hillerød Stadion, Hillerød
Dato
13. august 2022
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • SKYND DIG - der er kun et begrænset antal af billetter
  • DRINK & DANCE - få fri bar* hele dagen med Drink & Dance billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne sælger hurtigt!

Vi arrangerer busser til og fra Vi Elsker festen, så vi får dig sikkert frem og hjem igen efter den bedste aften tilbage i 90'erne og 00'ernes magiske univers. Læs mere lige HER

Om Vi Elsker 90’erne

VI ELSKER 90'ERNE står bag verdens største, festligste og mest kærlige 90'er-fester! I 2022 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Aarhus, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
chevron-down