Til os, der elsker

Holstebro

& 90'er & 00'erne
20. august 2022
Køb billet

Kalder alle festaber fra Holstebronx!

VI ELSKER 90’ERNE vender tilbage til Vestjyllands Hovedstad! Lørdag den 20. august rammer vores kæmpe festkaravane nemlig Sportspladsen i Holstebro. Glæd dig til fest, dans og hygge, til de bedste og største artister fra vores ungdom. Vi glæder os helt vanvittigt til at besøge jer igen - og kan du heller ikke få armene ned? Så tøv ikke med at hive dine bedste venner med under armen. Vi tør godt love, at det bliver vildt!

Kridt danseskoene, find delfinsmykkerne og dine svedigste Buffalos frem, og vær med til sommerens fedeste fest i Holstebro! Du kan glæde dig til 13 timers ren nostalgi, til tonerne af fede danske og internationale artister fra 90’erne og det bedste fra 00’erne, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os!

VI ELSKER 90’erne stiller denne gang op med med helt op til 25 artister fra vores alle sammens ungdom på Sportspladsen. Glæd dig til at mærke stemningen og nostalgien, den er helt ubeskrivelig! Vi garanterer vi jer en ægte nostalgifest fyldt med mesterværker, og det bliver uden tvivl en fest, som du ikke vil hjem fra igen!

Adresse
Sportspladsen, Holstebro
Dato
20. august 2022
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • SKYND DIG - der er kun et begrænset udvalg af billetter
  • DRINK & DANCE - få fri bar* hele dagen med Drink & Dance billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne hurtigt bliver solgt!

Vi arrangerer busser til og fra Vi Elsker festen, så vi får dig sikkert frem og tilbage efter den bedste aften tilbage i 90'erne og 00'ernes magiske univers. Læs mere lige HER

Om Vi Elsker 90’erne

VI ELSKER 90'ERNE står bag verdens største, festligste og mest kærlige 90'er-fester! I 2022 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Aarhus, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der er fart på billetsalget!

Køb billet
chevron-down