Køb billet
Til os, der elsker

Holstebro

& musikken fra vores ungdom
19. august 2023
Køb billet

Kalder alle festaber fra Holstebronx!

VI ELSKER vender tilbage til Vestjyllands Hovedstad! Glæd dig til fest, dans og hygge, til de bedste og største artister fra vores ungdom. Vi glæder os helt vanvittigt til at besøge jer igen - og kan du heller ikke få armene ned? Så tøv ikke med at hive dine bedste venner med under armen. Vi tør godt love, at det bliver vildt!

Kridt danseskoene, find delfinsmykkerne og dine svedigste Buffalos frem, og vær med til sommerens fedeste fest i Holstebro! Du kan glæde dig til 13 timers ren nostalgi, til tonerne af fede danske og internationale artister fra 90’erne og det bedste fra 00’erne samt 10'erne, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os!

VI ELSKER stiller denne gang op med med helt op til 25 artister fra vores alle sammens ungdom på Sportspladsen. Glæd dig til at mærke stemningen og nostalgien, den er helt ubeskrivelig! Vi garanterer vi jer en ægte nostalgifest fyldt med mesterværker, og det bliver uden tvivl en fest, som du ikke vil hjem fra igen!

Adresse
Sportspladsen Holstebro, Hjaltesvej, 7500 Holstebro
Dato
19. august 2023
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • FEST-BILLET - giver adgang til festpladsen
  • DRINK & DANCE-BILLET - giver adgang til festpladsen + 20 valgfrie genstande samt udgangsarmbånd
  • SKYND DIG - der er kun et begrænset antal af billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne sælger hurtigt!

Om Vi Elsker Heroes

VI ELSKER står bag verdens største, festligste og mest kærlige fester! I 2023 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
crosschevron-down