Køb billet
Til os, der elsker

Næstved

& musikken fra vores ungdom
12. august 2023
Køb billet

Kalder alle dansemus fra Næverly Hills!

VI ELSKER vender tilbage til Rådmandshaven efter sommerferien 2023!

Igen stiller vi op med vores kæmpe festkaravane midt i Rådmandshaven, hvor vi har haft de vildeste fester med HELE Sydsjælland og Sydhavsøerne. Så kridt danseskoene eller find dine svedigste Buffalos frem, og vær med til sommerens fedeste fest!

Du husker måske bedst 90’erne for boybands, popballader og eurodance, og det var sådan det var! Det hittede dengang, og det hitter endnu – så glæd dig til 13 timers ren nostalgi,  til tonerne af fede danske og internationale artister fra din ungdom, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os!

Vi Elsker stiller op med med helt op til 25 artister fra vores alle sammens ungdom, så du en hel dag kan drømme dig tilbage til tiden, hvor denim, crop tops, chokers og scrunchies var fast inventar, lige dér midt i Rådmandshaven.

Adresse
Rådmandshaven, 4700 Næstved
Dato
12. august 2023
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • FEST-BILLET – giver adgang til festpladsen
  • DRINK & DANCE-BILLET – giver adgang til festpladsen + 20 valgfrie genstande samt udgangsarmbånd
  • SKYND DIG – der er kun et begrænset antal af billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne sælger hurtigt!

Om Vi Elsker Heroes

VI ELSKER står bag verdens største, festligste og mest kærlige fester! I 2023 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer – Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig – der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
crosschevron-down