Til os, der elsker

Næstved

& 90'er & 00'erne
13. august 2022
Køb billet

Kalder alle dansemus fra Næverly Hills!

VI ELSKER 90’ERNE vender tilbage til Rådmandshaven efter sommerferien 2022!

Igen stiller vi op med vores kæmpe festkaravane midt i Rådmandshaven, hvor vi har haft de vildeste fester med HELE Sydsjælland og Sydhavsøerne. Så kridt danseskoene eller find dine svedigste Buffalos frem, og vær med til sommerens fedeste fest, lørdag den 13. august 2022!

Du husker måske bedst 90’erne for boybands, popballader og eurodance, og det var sådan det var! Det hittede dengang, og det hitter endnu - så glæd dig til 13 timers ren nostalgi,  til tonerne af fede danske og internationale artister fra 90’erne og det bedste fra 00’erne, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os!

Vi Elsker stiller op med med helt op til 25 artister fra vores alle sammens ungdom, så du en hel dag kan drømme dig tilbage til tiden, hvor denim, crop tops, chokers og scrunchies var fast inventar, lige dér midt i Rådmandshaven. Vi har særligt mange Drinks & Dance billetter i år, så skal du nyde godt af fri bar HELE dagen i Drinks & Dance området, så slå til nu - inden alt for mange andre får samme idé!

Adresse
Rådmandshaven, Næstved
Dato
13. august 2022
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • SKYND DIG - der er kun et begrænset antal af billetter
  • DRINK & DANCE - få fri bar* hele dagen med Drink & Dance billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne hurtigt bliver solgt!

Vi arrangerer busser til og fra Vi Elsker festen, så vi får dig sikkert frem og hjem igen efter den bedste aften tilbage i 90'erne og 00'ernes magiske univers. Læs mere lige HER

Om Vi Elsker 90’erne

VI ELSKER 90'ERNE står bag verdens største, festligste og mest kærlige 90'er-fester! I 2022 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Aarhus, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
chevron-down