Til os, der elsker

Rødovre

& 90'er & 00'erne
21. maj 2022
Køb billet

Kom med når vi igen banker sommerens 90’er tour i gang i Rødovre!

Er I klar til den STØRSTE og VILDESTE 90’er fest? Rødovre er byen hvor det hele startede for mere end 10 år siden, så selvfølgelig starter årets tour her, og premieren sker den 21. maj 2022! Det betyder som altid at

Espelunden skal omdøbes til Æblelunden, og at der igen skal danses og festes til de fedeste artister fra vores ungdom hele i 13 timer!

90’erne og start 00’erne er indbegrebet af en stor mængde fantastisk musik. Alle har hørt om bands som Aqua, Spice Girls, Backstreet Boys osv.,  som alle blev dannet i denne periode - og der er rigtig mange gamle klassikere og hits, som I kan glæde jer til at genopleve på scenen i Rødovre!

VI ELSKER 90’erne stiller denne gang op med med helt op til 25 artister fra vores alle sammens ungdom - så glæd jer til en 13 timers brag af en fest på hjemmebanen i Espelunden, fyldt med kærlighed og kram, til tonerne af fede danske og internationale artister fra 90’erne og det bedste fra 00’erne. En hel dag, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os. Gammel kærlighed ruster aldrig!

Adresse
Espelunden, Rødovre
Dato
21. maj 2022
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • SKYND DIG - der er kun et begrænset antal af billetter
  • DRINK & DANCE - få fri bar* hele dagen med Drink & Dance billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne sælger hurtigt!

Vi arrangerer busser til og fra Vi Elsker festen, så vi får dig sikkert frem og tilbage efter den bedste aften tilbage i 90'erne og 00'ernes magiske univers. Læs mere lige HER

Om Vi Elsker 90’erne

VI ELSKER 90'ERNE står bag verdens største, festligste og mest kærlige 90'er-fester! I 2022 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Aarhus, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
chevron-down