Selskab

Selskabslokaler i København

Vi rammer plet for vores kunder, hvad angår at fremtrylle de helt magiske venues og selskabslokaler. Som en af de største venue og event arrangører i hovedstaden, så kan vi tilbyde jer lige netop de selskabslokaler i København, der slår benene væk under jer og jeres gæster.

Samtidigt har vi en formidabel evne og erfaring med at stable et fremragende festligt event på benene helt fra bunden. Alt er simpelthen klappet og klart til, at alle kan løsne skjorten og få en mindeværdig oplevelse.

Vi er mestrene i venues og selskabslokaler i København

Selskabslokaler er vores force og vi råder over de mest unikke og smukke venues i hovedstadsområdet. Vi er jeres fuldendte medspiller, når det drejer sig om at finde selskabslokaler i København, og arrangere det bedste event, lige i jeres ånd.

Ikke nok med, at vores ekspertise sparer jer for en masse tidsspilde og stress, hvor I kan få fremtryllet et mindeværdigt event uden at løfte en finger. Så kan I også gøre det, uden at miste fokus fra alle de vigtige arbejdsopgaver, der allerede ligger og venter på skrivebordet. I kan fokusere på, det som er vigtigt for jeres firma, samtidigt med at vi gør det, vi er bedst til.

Vi har altid mulighed for, at arrangere et event i firmaets egne lokaler, så længe der er plads nok. Hvad end det er en firmafest, julefrokost, intim koncert, reception eller mange af de andre typer events vi planlægger og skaber, så kan vi garantere, at det helt sikkert bliver fantastisk.

Vores selskabslokaler har den wauw faktor, der tager pusten væk

Vi oplever, at mange kunder giver udtryk for, at de trænger til at komme væk fra firmaets fire vægge og skabe en fed stemning et helt andet sted. Vi har utroligt smukke og unikke venues og selskabslokaler i København og området omkring. Vores lokationer er i top og der er meget du kan vælge i mellem.

Nogle eksempler på vores fantastiske selskabslokaler er blandt andet:

  • Teglholmen 2450

Forestil dig at stå i dette smukke selskabslokale, hvor pælene går helt ned i vandet. Bedre udsigt fås ikke til jeres event. Dette er en unik perle ved vandet, der vil tage pusten fra jer. Prikken over i’et er selvfølgelig vores udsøgte gourmet retter, drinks og opvartning. Vi sørger for at ordne alle detaljer og kræse om jer i vores selskabslokaler i København.

  • Dyrehaven 2930

Vi har to vidunderlige og meget anderledes selskabslokaler i dyrehaven. Begge byder på festlige oplevelser og gourmet madoplevelser, der indtages med stor nydelse. Hvad end det er revy, en halloween fest, bryllup eller sommerfest, så sørger vi for en uforglemmelig aften i dette natur-smukke sted.

  • Frederiksberg Hallerne 2000

Med plads til alt fra 20 til 3000 personer, er dette et selskabslokale der kan utroligt meget. Julefrokosten med masser af bravour og en nisse eller to, hvis man ønsker. Receptionen, der på elegant vis løsner op for snakken på tværs af faglighed og afdelinger. Sommerfesten, hvor man kan trække ud til grillen med helstegt pattegris, hvis man er til sådan noget svineri. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dette fantastiske selskabslokale.

  • Buvette Nordhavn 2150

I den livlige og pulserende nye bydel byder dette selskabslokale på et moderne venue til dig, der ønsker noget helt specielt. Der er plads til alt fra 30 til 200 gæster. Her kan man holde en fantastiske julefroskost man sent glemmer eller hoppe over i en konference med de 5 foredragssale og de fantastiske digitale løsninger, som lokalerne rummer. Der er P-hus til bilerne og disse selskabslokaler i København indbyder til unikke oplevelser af alle former.

Det perfekte event i jeres ånd, uden I behøver løfte en finger

Der er ingen grænse for fantasien, hvad angår vores selskabslokaler. Vi udvælger dem med sikker hånd og finesse, for der skal som minimum være en wauw fornemmelse når man ankommer til festen eller eventet. Herudfra sørger vi for at skabe de rammer, der gør at det bliver helt fortryllende.

Snak med en af vores specialister på 52 30 30 60 eller mail info@venuecph.dk, så ser vi, hvordan vi kan hjælpe jeres firma med at designe og levere en fest I ikke glemmer.