Enter your registered email:
Indtast ny adgangskode:

BØRNEUNDERHOLDNING

mgp

MGP 2020

- Vinderen af MGP 2020 er … LIVA!

Jublen ville ingen ende tage, da 13.000 børn og medbragte forældre råbte Royal Arena i København op for at hylde vinderen af børnenes Melodi Grand Prix.

Det blev 13-årige Liva med sangen 'Ingen plan B', der med 37 procent af stemmerne nu kan kalde sig vinder af MGP 2020.

Foran den propfyldte sal indtog Liva scenen med stor selvtillid, da hun fremførte sit nummer, der

handler om klimaforandringerne, og hvad vi kan gøre ved dem.

Batman og antimobbe-sang i superfinalen

I alt var otte finalister med i dette års store MGP-show

Og da alle årets bidrag var fremført til stor fornøjelse for salen, gik tre sange videre til superfinalen, hvor det endelig skulle afgøres, hvem der kunne kalde sig, vinder af børnenes Melodi Grand Prix.

Og udover vinderen gik også gruppen JAAIIL med sangen 'Superhelten' videre til superfinalen, hvor de blev nummer to ved årets MGP. Deres sang handler om Batmans liv efter han er gået på pension, fordi han har fundet sig en kone.

På tredjepladsen kom Siff med hendes antimobbe-sang 'Mit hjerte der griner'

Du kan møde de 3 superfinalister og flere af de dygtige MGP´ere til deres koncerter rundt i hele landet.

onkel reje pressebillede eksplosion

ONKEL REJE SANG OG DANSESHOW

Lad bare sulfo, pli og broccoli blive derhjemme, når du skal til denne familiekoncert. Hyggelige, runde Onkel Reje kan ikke li’ at gå i bad. Han lugter og er ligeglad.

Onkel Reje er blevet børnefavorit på DR Ramasjang, hvor han med sin rødmossede, piberygende karakter optræder i absurde musikvideoer om alt fra personlig hygiejne til mormor. Hvis han da ikke bestyrer sin brevkasse eller lader sine sure sokker fortælle vittigheder.

Børnene vil elske at komme tæt på denne løjerlige antihelt, mens forældre og bedsteforældre kan smile ad Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier, der er både platte, politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.

hr. skæg

SYNG MED HR. SKÆG

Syng Med Hr. Skæg! Kom og syng og fest med Hr. Skæg. Mens legelande, museer, svømmehaller, teatre og et utal af børne-events er lukket, aflyst eller flyttet til efteråret pga. Corona situationen, er der ikke meget for børnene at glæde sig til denne sommer.

Men, nu har gode folk lagt hovederne i blød og fundet en løsning: Hr. Skæg kommer ud og synger i sommerlandet, præcis hvor du er!

Hr. Skæg behøver ingen nærmere introduktion hvis man er barn i Danmark. Gennem mere end et årti har han huseret på Ramasjang med begejstret nysgerrighed, galopperende fantasi og ikke mindst en imponerende serie fantastiske sange, og gjort læring til et plusord i børnenes univers. Nu har børn og voksne mulighed for at møde Hr. Skæg og feste og synge med på hans sange lige der hvor sommerferien bliver holdt. Hr. Skæg har lovet at gøre sit ypperste for at involvere publikum og gøre dagen til en mindeværdig, sjov og lærerig oplevelse uanset alder, og man kan som altid synge med og have skæg med tal, bogstaver, ord, matematik og sprog.

Hr. Skæg siger selv: “JUBIIII... endelig er jeg færdig med at sidde og kukkelure i mit karantænekammer! Jeg glæder mig som en lille utålmodig pony til at komme ud og møde alle de børn som har klaret Corona krisen så utrolig flot. Jeg er jublende lykkelig over at det kan lade sig gøre og jeg kan slet ikke vente med at se jer. Det bliver en fest som jeg aldrig vil glemme! Gid gid gid vi ses...!”

Følg os...​

​HOP VIDERE TIL VI ELSKER 90’ERNE

© 2020 VI ELSKER​