-->
Enter your registered email:
Indtast ny adgangskode:

Kunstnerne​

buhan

BURHAN G

Burhan G markerer sig gang på gang som en af landets ypperste popartister. I mere end ti år har han fået massiv airplay og samlet folket om nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows.​

Der er næppe et øje eller en armhule tør, når Burhan G gang på gang lægger sit publikum ned med en hitparade af både personlige ballader og catchy melodier. Hans cv beretter om syv velkomponerede og velproducerede studiealbums, som gennem tiden har høstet utallige guld- og platinplader. Bagkataloget tæller blandt andet smashere som ‘Kalder Mig Hjem’, ‘Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv’, ‘Mest Ondt, ‘Tættere På Himlen’ og ‘Karma’.

I 2019 lod Burhan G endvidere julefreden sænke sig med sit julealbum ’Et Barn Af Jul’, som med hittet ’Tinka’ strøg direkte ind i folkets hjerter og på landets hitlister. Samtidig er han en talentfuld og rendyrket entertainer, som forstår at connecte med sit publikum gennem personlige beretninger, en klokkeklar vokal og unikke liveshows. Burhan G placerer sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

mick-øgendahl-nyt-billede-1024x1024

MICK ØGENDAHL

ØGENDAHLS FORSAMNLINGSHUS

Da Corona lukkede Danmark ned, åbnede hukommelsen op. Alle tænkte: Kan alt blive det samme igen ? Tænk da forsamlingshuset lagde hus til gak og løjer. Da cigaret-fadet blev båret rundt af en træt Else i forklæde. Cigaretterne er væk og det er Else nok også... MEN GAK OG LØJER DØR ALDRIG!!!.

Vær med når Mick Øgendahl rykker forsamlingshuset udendørs. Tre komikere, som har været spærret inde alt for længe, springer ud som kåde kalve på en kløvermark. Disse komikere bliver nok den sjoveste flok klovdyr, Danmark har set siden alt lukkede ned.

VI SES I TELTET!!!

sanne

SANNE SALOMONSEN

SANNE SALOMONSEN - Akustisk Live 2020

Efter kæmpe successen med Anne Sanne Lis i 2019 hvor pigerne spillede danmarks hidtil største indendørs tour, drager Sanne landet rundt med sit akustiske hold. I disse Corona tider er det en stor glæde igen at møde mit publikum og mere intime forhold, kulturen i live er livet udtaler Sanne. Sommeren 2020 spiller Sanne rundt omkring i det danske sommerland.

Holdet består af Vicky Singh på guitar og vokal, Sanne’s søn Victor Salomonsen Ronander på guitar og Vokal samt Annika Askman keyboards og Vokal.

Repetoiret består både af de kendte hits og af mindre kendte sange Sanne glæder sig til at synge igen tilsat en kende Crosby, Stills, Nash and Young feeling hist og pist.


rasmus bjerg

RASMUS BJERG I EN HYLDEST TIL JOHN MOGENSEN, MUSIKKEN OG HISTORIEN

På ryggen af den fantastiske modtagelse, gentager Rasmus Bjerg successen i sommeren 2020, når han igen inviterer nye og gamle rullesten med til folkefest:

JOHN” - En hyldest til manden, musikken og historien

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48.

Nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg tager på sommertour med Vi Elsker Sommer, i rollen som dansktoppens ukronede konge.

”Det skal ikke være så pænt og fornemt, men en folkefest!”

”Det bliver en folkefest for hele familien”, for store og små. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”...dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

Følg os...​

© 2020 VI ELSKER​