Enter your registered email:
Indtast ny adgangskode:

PRAKTISK INFORMATION

Vi Elsker Sommer 2020 vil med den største fornøjelse præsenterer det hyggeligste og mest underholdende program for alle danskere i alle aldre.

Vi kommer rundt i hele landet og glæder os til at møde danskerne der, hvor ferien bliver holdt, sammen med hele familien.

Vi sikre at alle bliver underholdt og glæder os til at se jer i teltet, præcis der hvor du, dine venner og din familie er.

Grundet Covid-19 forbehold sælges kun 480 billetter per show, så skynd dig at købe din billet i forsalg på Ticketmaster.dk

BILLETTER

Klik i menu og find den by, hvor vi kommer i nærheden af dit feriested og samtidig finde det arrangement du ønsker.

​Billetten dækker over underholdning på den dag og det tidspunkt der er valgt og i sæde bliver tildelt og kan se på billetten. Ønsker I derimod at købe et bord, dækker den op til 6 personer og man vælger selv, om det skal være mindre, prisen er den samme.

MAD & DRIKKE

Der er mulighed for at købe drikkevarer, snacks, slik og pølser på pladsen. Hold afstand og undgå kø. (Mad og drikkevarer må ikke medbringes)

PARKERING

Parkering umiddelbart i nærheden af pladsen. Vi opfordre dog til at benytte offentlig transport.

TOILETFORHOLD

Der vil være toiletter, som rengøres løbende. Der vil være opstillet almindelige, samt handicap toilet i forbindelse med arrangementet. Hold afstand og undgå kø.

COVID19

Vi Elsker, opfylder de til hver en tid gældende regler og alle forholdsregler ifb. med Covid19,og der naturligvis taget højde for og alle pladser er til rådighed med den tilladte afstand. 

Der er plads til 480 siddende gæster. 

Forholdene
- Vores 1200 m2 telt overholder alle krav ifht. Covid-19, og siddende arrangementer.
- Vi har dobbelt op af stole i teltet, opdelt i sektioner, hvor kun hver anden stol vil være i salg på     Ticketmaster.
- Kommer I som en gruppe er det tillade at rykke sammen i jeres gruppe.
- Der vil være opstillet håndsprit ved alle indgange og på/ved toiletter.
- Mulighed for håndvask med vand og sæbe.
- Til koncerterne må du gerne gå ud i baren under show, men skynd dig tilbage til din plads -        undgå kø og hold god afstand.

- Alle stole og borde vil efter hvert show blive rengjort med sprit.

​​

Følg os...​

​HOP VIDERE TIL VI ELSKER 90’ERNE

© 2020 VI ELSKER​