Til os, der elsker

Odense

& 90'er & 00'erne
27. august 2022
Køb billet

O'eeense er i klar??

VI ELSKER 90’ERNE vender tilbage til Kongens Have med et brag af en fest i 2022! Så er du klar på igen at give den gas til tyggegummi-agtige pop-toner og lyden af ren nostalgi? Så er det nu!  Lørdag den 27. august rammer vores kæmpe festkaravane nemlig Kongens Have!

Vi så “Friends” og “Beverly Hills 90210” mens vi spillede Snake på vores Nokia 3210 - og så var der musikken, som blev spillet igen og igen. Musikken fra 90'erne. Så glæd dig til 13 timers ren nostalgi, til tonerne af fede danske og internationale artister fra 90’erne og det bedste fra 00’erne, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os!

Vi Elsker stiller denne gang op med helt op til 25 artister fra vores alle sammens ungdom, så du en hel dag kan drømme dig tilbage til tiden, hvor denim, crop tops, chokers og scrunchies var fast inventar i hverdagen. Glæd dig til igen at mærke stemningen til en helt fantastisk fest i Kongens Have. Vi elsker at feste, og vi glæder os til at feste med jer igen!

Adresse
Kongens Have, Odense C
Dato
27. august 2022
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • SKYND DIG - der er kun et begrænset antal af billetter
  • DRINK & DANCE - få fri bar* hele dagen med Drink & Dance billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne sælger hurtigt!

Vi arrangerer busser til og fra Vi Elsker festen, så vi får dig sikkert frem og tilbage efter den bedste aften tilbage i 90'erne og 00'ernes magiske univers. Læs mere lige HER

Om Vi Elsker 90’erne

VI ELSKER 90'ERNE står bag verdens største, festligste og mest kærlige 90'er-fester! I 2022 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Aarhus, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
chevron-down