Køb billet
Til os, der elsker

Odense

& musikken fra vores ungdom
26. august 2023
Køb billet

O'eeense er i klar??

VI ELSKER vender tilbage til Kongens Have med et brag af en fest i 2023! Så er du klar på igen at give den gas til tyggegummi-agtige pop-toner og lyden af ren nostalgi? Så er det nu!

Det bliver eventyrligt som altid med den mest betagende smukke ramme om en Vi Elsker-fest vi overhovedet kan få i hele Kongeriget. Midt i byen, midt i en danse- og festorkanen! Glæd dig til at opleve stemningen med garanti for nostalgi med musikalske hitperler fra start til slut. Vi ved, hvordan du skal forkæles. Det bliver uden tvivl festen du ikke vil hjem fra - fyldt med kærlighed til alle vores idoler fra ungdommen og til hinanden.

Adresse
Kongens Have, Jernbanegade, 5000 Odense
Dato
26. august 2023
Tidspunkt
Kl. 11:00
Køb billet

Praktiske informationer

  • FEST-BILLET - giver adgang til festpladsen
  • DRINK & DANCE-BILLET - giver adgang til festpladsen + 20 valgfrie genstande samt udgangsarmbånd
  • SKYND DIG - der er kun et begrænset antal af billetter
  • KOM I GOD TID – dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet, og tænker at du sikkert kan trække den lidt endnu, så vær opmærksom på at billetterne sælger hurtigt!

Om Vi Elsker Heroes

VI ELSKER står bag verdens største, festligste og mest kærlige 90'er-fester! I 2023 kommer den kæmpe festkaravane igen rundt i Danmark med det største line up nogensinde! Vi kommer forbi følgende byer i 2022:  Næstved, Odense, Hillerød, Aalborg, Holstebro og Rødovre.

90’erne var banebrydende og et musikalsk skatkammer - Så glæd jer til en nostalgifest med de absolut fedeste danske og internationale artister fra 90’erne, samt det bedste fra 00’erne. Årets line-up bliver annonceret løbende, så følg med her på siden.

Har du endnu ikke købt en billet, så skynd dig - der bliver fart på billetsalget!

Køb billet
crosschevron-down