Køb billet

Praktisk

Adgang til jeres eget private bord kunne give en tiltrængt pause fra dansegulvet foran scenen og et sted at nyde mad og drikke samt udveksle røverhistorier. Alle borde er placeret i vores bordområde. Der kan sidde 8 personer ved hvert bord og alle borde er inkl. voucher på 1 flaske bobler fra 3000 kr. OBS: indeholder ikke entré billetter. 

Begrænset antal! Skynd dig at køb lige her

Ved køb af barkuponer på forhånd vil I opnå en rabat på drikkevarer I ellers ikke vil kunne ved køb baren på dagen. Du får 7 stk. kuponer til valgfri øl/vin/drinks i baren for bare 315 kr. eks. gebyr! Kuponer skal købes senest 5 dage før eventet. 

Tjek du har din billet, oplad din telefon og hør alle de bedste 90'er sange så du er klar til at synge med!

Dørerne åbner kl. 11.

Kom i god tid, gerne med offentlig transport. Parkering ved/på pladsen er ikke muligt. Medbring gyldig billet og godt humør. Kan være både udprintet eller digital, vi skal blot kunne scanne QR kode.  Ved indgangen får alle omvekslet gyldig billet til armbånd. Armbåndet skal forblive på under hele festen. 

Kan man forlade pladsen og komme ind igen?

Det koster 50 kr. i administrationsgebyr for gæster med FEST-billetter, hvis du er nødsaget til at skulle ud og ind på pladsen igen. Drink & Dance gæster kan frit bevæge sig ud og ind af pladsen i løbet af dagen. 

Hvor kan man se programmet?

Skærme på pladsen, på vores facebook event for din by eller på hjemmeside.

Oksestegssandwich 
Langtidstegt oksesteg, sprød salat med hjemmelavet pesto til  den pikante stærke side serveres i en lækker sprød bolle.
95,- 
 
Flæskestegssandwich 
Lækker flæskestegssandwich med sprøde svær, rødkål og agurkesalat serveres i en lækker sprød bolle. 
95,-
 
Thaifood Panang
Læker Panang karry  med lækre grøntsager og kylling serveres med ris (medium stærk) 
Panang karry kan fås som vegetar 
95,-
 
Butter Chicken 
Lækre Butter chicken med grøntsager og kylling serveres med ris
Butter chicken kan fås som vegetar 
95,- 
 
Tilkøb fritter med mayo (kan tilkøbes til alle retter)
125,-

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i koncertområdet og det vil blive konfiskeret og kasseret i indgangen.

Lægeordineret medicin til eget brug er tilladt at medbringe. Håndkøbsmedicin til eget brug er tillader at medbringe. Hvis du har diabetes, kan du medbringe snack m.m. 

Alkoholfri øl og alkoholfri gin er en del af vores sortiment.

BAR SORTIMENT 

Fadøl

Tuborg og alkoholfri øl

Drinks:

Vodka & Redbull, Astronaut drink, Københavnstang, Gin & Tonic/Lemon, Alkoholfri Gin & Tonic/Lemon, Rom & Cola, Whisky & Cola

SHOTS

1 stk. shot rør 2 cl. 30 kr. 

10 stk. shot rør 2 cl. 250 kr.

 

Byt billetter til anden by: 

Det er desværre ikke muligt at bytte billet til en anden by. Eneste undtagelse er hvis du har købt billet før vores sidste og 7. by blev offentliggjort, og ønsker at feste i denne by istedet. 

Mistet billet: 

Hvis du ikke kan finde din billet på din Billetto konto eller i din email, kan den være købt i en anden email end du troede, der kan være en stavefejl i emailen indtastet på ordren eller du har fået slettet emailen ved en fejl. 

I alle tilfælde kan du kan altid skrive til support@billetto.dk hvis du ønsker en billet gensendt. Medsend gerne navn anvendt til ordren og email, samt ordre id hvis du har dette.

Sygdom:

Vi kan desværre ikke refundere billetter grundet sygdom eller andre forhindringer. Hvis du har tilkøbt billet-forsikring kan du kontakte forsikringsselskabet for at høre om du kan gøre brug af den i forhold til dit tilfælde.

Sælge billetter: 

Du kan altid prøve at sælge din billet på f.eks. DBA. Det er selvfølgelig på eget ansvar. Der tjekkes ikke ID i døren, kun gyldighed af billet.

Køb af billet i indgang:

Ja, men vi anbefaler at købe inden, da vi ofte bliver udsolgt.

Kan billetter byttes til armbånd dagen før?

Ja, hvis dette er muligt meldes det ud på vores Sociale Medier i ugen op til eventet. 

Der må ikke bruges åben ild på koncertområdet. Derfor er det heller ikke tilladt at medbringe eller anvende grill eller lignende.

Dørene åbner kl. 11. og festen slutter kl. 24.

Alle bare lukker kl. 23.40.

Pladsen er ikke længere delt op, så uanset billettype, så fester vi sammen på en stor festplads.

Kan man forlade pladsen og komme ind igen?

Det koster 50 kr. i administrationsgebyr for gæster med FEST-billetter, hvis du er nødsaget til at skulle ud og ind på pladsen igen.

Drink & Dance gæster kan frit bevæge sig ud og ind af pladsen i løbet af dagen. 

Stole og paraply

Stole og paraply er IKKE tilladt på pladsen. Dog må man gerne medbringe tæpper, som man kan sidde på i ANVISTE områder, hvis pladsen tillader det.

Bliver løbende annonceret 

Vi gør opmærksom på at ændringer kan forekomme i Line-Up – men det håber vi bestemt ikke sker og vi vil så vidt muligt bestræbe os på at finde fantastiske erstatninger i tilfælde af sygdom eller andre uforudsete forhindringer fra kunstnerne. Billetter kan IKKE refunderes i tilfælde af ændringer i Line-Up.  

Lad bilen blive hjemme, da der kun er få parkeringspladser omkring koncertområdet. Følg venligst anvisningerne fra politiet og overhold alle forbud.​

Ulovligt parkerede biler fjernes af politiet uden ansvar og for ejerens regning.

 

Personer med handicap skal købe billetter på lige fod med andre gæster. Vær opmærksom på, at kørestol brugere kan købe FEST- og Drink & Dance billetter, men ikke Business-billetter, da området er bygget op i forskellige niveauer.

​Har du ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer, tilbyder vi en gratis FEST-billet til din ledsager. FEST-billetten udleveres i billetvognen ved indgangen mod forevisning af gyldigt ledsagerkort. Vi fester på en stor plads i år, der ikke er delt op, så man kan sagtens være sammen selvom man har f.eks. en Fest-billet og en Drink & Dance-billet

Parkering

Handicapparkering findes som udgangspunkt tæt på koncertområdet, men kan ikke garanteres.

Toiletforhold

Handicaptoilet forefindes i den modsatte ende i forhold til scenen. Toiletterne er ikke bemandede, men aflåst og nøgle kan afhentes i samarit-teltet, hvor den også skal afleveres igen. 

Terræn

Det er vigtigt, at man orienterer sig på vores hjemmeside om forholdene i de enkelte byer. Flere forhold kan variere fra by til by, da pladsopbygningen afhænger af, hvad de lokale forhold tillader, fx. i forhold til parkering, terrænet mm.

Regnvejr kan skabe udfordringer for kørestol brugere, da det primære underlag er græs.

Podie

Der findes ikke podie eller platforme på pladsen til kørestol brugere.

Vores barer tager imod VISA, MasterCard og Cash Card (CashCard kan benyttes til at indsætte kontanter på) -"rent" dankort og mobilepay kan IKKE benyttes.

I madboderne kan betalingsmetode varierer fra sted til sted.

Al henvendelse vedr. CashCard skal ske i billetlugen, hvor der er mulighed for at veksle kontanter til et CashCard, som kan bruges til betaling alle steder på pladsen. Det er muligt at tanke op og indsætte flere penge i løbet af dagen.

Er der penge tilbage på dit CashCard, kan disse indløse på pladsen inden kl. 23.45 i billetlugen – ellers skal du SENEST 60 dage efter festen indsende CashCard nummeret samt dit reg.nr. og konto nummer til os på kontakt@vielsker.dk – Beløb mindre end kr. 25,00 vil ikke blive refunderet, men anvendes til at styrke det lokale idrætsarbejde for børn og unge.

OBS! Hold øje med egen bankkonto. Der kan gå op til 40 dage før pengene er tilbage på kontoen.Vi Elsker tager ikke ansvar for bortkomne kort og erstatter ikke beløbet det måtte indeholde.

Mister du dit CashCard, kan det dog spærres i billetvognen, hvis du har kortnummeret.

Der er ikke garderobeservice i forbindelse med arrangementet.

Der er værdiskabe på pladsen med møntindkast (20 kr. pr. gang). Skabene har strømstik til opladning af mobiltelefoner. Husk at medbringe 20,- kr. mønt, da der ikke er mulighed for at veksle på pladsen. 

Finder vi glemte sager under festen indleveres disse i billetvognen, hvor man kan henvende sig inden kl. 23.30.

Punge, personlige kort, telefoner, smykker og ure indleveres til det lokale hittegodskontor efter arrangementets afholdelse.

Øvrige glemte sager kan hentes på pladsen dagen efter show mellem kl. 10 og kl. 16. Herefter vil de afleveres til velgørenhed eller smides ud. 

Vagterne har øverste myndighed på pladsen. Derfor bedes du venligst følge de instrukser, som de giver dig.

Der vil her på siden, senest 14 dage før eventet, være opdateret information vedr. afvikling af alle fester.

Vi har et godt vagtberedskab samt et korps af dygtige kontrollører, der altid vil yde deres ypperste for at give dig en sublim oplevelse og service. Uanset om du er til roligere forhold eller fuld fart, kan du være helt sikker på, at Vi Elsker teamet vil gøre alt hvad vi kan, for at passe godt på dig og de øvrige gæster.

Undgå at blokere udgange eller korridorer, som skal lede folk væk fra koncertområdet.

Paraplyer må ikke medbringes, så pak hellere et regnslag!

Det er i øvrigt strengt forbudt at:

  • Skubbe og mase - specielt foran scenen
  • Crowd surfing
  • Stage diving
  • Kaste med genstande, øl og lignende 

​- dette medfører omgående bortvisning

Kan jeg blive medhjælper?

Ja, det kan du, og vi holder meget af at have medhjælpere i godt humør og med højt energiniveau omkring os. Du skal dog være opmærksom på, at vi af organisatoriske og administrative grunde langt overvejende rekrutterer vores medhjælpere gennem idræts- og spejderforeninger mv. Derfor er den bedste mulighed for at medvirke til Vi Elsker 90’erne som medhjælper at være medlem af én af de foreninger vi laver en aftale med om at løse opgaver for os. Du skal altså være forberedt på, at vi ikke kan tilbyde involvering som medhjælper til dig individuelt. 

Kan min forening blive involveret og stille med medhjælpere?

Ja, det kan din forening i den grad. Det er nok mest et spørgsmål om at være hurtig ude af startblokken for vi oplever stor efterspørgsel fra foreninger på at blive en del af festen. Vi har en lang række gengangere, men der sker også udskiftning af flokken af foreninger. Du kan altid kontakte os for at drøfte mulighederne for din forening. Vi bruger foreninger til at løse en bred vifte af opgaver fra indgang, visitation, vagt ved hegn, madboder, barer, merchandisesalg, renhold af plads, finoprydning, så der skulle være noget for alle. Vi tilbyder honorar i forhold til antal medhjælpere og omfang af arbejdstimer.

Jeg er medhjælper til Vi Elsker 90’erne i år, men hvem skal jeg kontakte for spørgsmål?

Langt de fleste spørgsmål vil din koordinator fra din forening kunne svare på, men ellers kan du skrive til crew@vielsker.dk.

Der er et veluddannet førstehjælpskorps til stede under hele arrangementet.

​​Lægeordineret medicin til eget brug er tilladt at medbringe. Håndkøbsmedicin er til tilladt til egent brug. 

Der er nul tolerance overfor narko af enhver art. Handel med eller besiddelse af narko medfører til omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben. Besiddelse af våben medfører til omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptager, foto-/videokamera. Lyd – film – og videooptagelser er ikke tilladt.

Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen.

Aldersgrænsen er min. 15 år. Vi serverer ikke alkohol for folk under 18 år. 

Opsætning af telte og pavilloner er ikke tilladt.

Er I mere end 30 mennesker der skal til Vi Elsker Heroes Show? Så hjælper vi gerne med at arrangere transport frem og tilbage. Skriv til os på kontakt@vielsker.dk

Bliver festen ikke aflyst.

Vi Elsker ApS tager forbehold for ændringer i programmet.

Vi Elsker ApS fraskriver sig ethvert ansvar som følge af udefrakommende omstændigheder (force majeure), hvilket bl.a. kan være ekstreme vejrforhold, herunder skybrud og tordenvejr, myndigheds-restriktioner, ændret lovgivning, terrortrusler, brand mv. (ikke begrænset til nævnte tilfælde). Vi Elsker ApS kan således ikke gøres erstatningsansvarlig for udefrakommende omstændigheder, som Vi Elsker ApS ikke har mulighed for at forhindre.

I tilfælde af ekstreme vejrforhold vil Vi Elsker ApS i samarbejde med de sikkerhedsansvarlige og relevante myndigheder/virksomheder foretage de fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Det kan i yderste konsekvens betyde, at hele eller dele af de enkelte koncerter indstilles, og at programmet genoptages senere den pågældende dag, når forholdene tillader det. I så fald tages der forbehold for, at der kan ske ændringer i programmet.

Billetter refunderes udelukkende og kun, hvis hele arrangementet aflyses. Et arrangement anses alene for aflyst, såfremt hele arrangementet/programmet ikke kan gennemføres. Ændringer i programmet, delvis gennemførelse af arrangementet/programmet, ændring af lokation mv. anses ikke for at være en aflysning.

Der pålægges 2 kr. pr. krus / shots rør / flaske / bærebakke, der købes på pladsen. Dette skal betales i baren uanset i hvilket område, man befinder sig. Tag gerne det brugte krus med i baren og byt til nyt når du henter drikkevarer.

Pantboden udbetaler ikke kontanter, men fører pant-beløbet tilbage på et valgfrit betalingskort.

For at undgå pantsamlere, forbeholder Vi Elsker sig retten til at afvise gentagende indleveringer fra samme person og vedkommende risikerer bortvisning fra pladsen.

Vær opmærksom på at pantboden lukker kl. 23.45.

Vi har begrænset udvalg af merchandise, der sælges på pladserne til festen. 

VI ØNSKER DIG EN RIGTIG GOD OG SIKKER FEST!
Team Vi Elsker
Bemærk venligst, at Vi Elsker ikke er hæfter for person-, ting- eller høreskade.​​
Køb billetter
heartcrosschevron-down