Praktisk

Der må ikke bruges åben ild på koncertområdet. Derfor er det heller ikke tilladt at medbringe eller anvende grill eller lignende.

Der må ikke bruges åben ild på koncertområdet. Derfor er det heller ikke tilladt at medbringe eller anvende grill eller lignende.

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i koncertområdet og det vil blive konfiskeret og kasseret i indgangen.

​Der vil være et udbud af madboder, men pga. pladsbegrænsninger i henhold til restriktioner, vil der i 2021 ikke være det sædvanlige kæmpe store mad udvalg. Der vil være veganske valgmuligheder.

 

Boder: kommer senere

Der må ikke bruges åben ild på koncertområdet. Derfor er det heller ikke tilladt at medbringe eller anvende grill eller lignende.

Dørene åbner kl. 11.00 og festen slutter kl. 24.00.

Barerne lukker kl. 23.45.

Stole er IKKE tilladt på pladsen. Dog må man gerne medbringe tæpper, som man kan sidde på, i ANVISTE områder, hvis pladsen tillader det.

​​


Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet fra VI ELSKER 90´ERNE - hvor du har mulighed for at vinde VIP backstage for 2 personer

Vi gør opmærksom på at ændringer kan forekomme i Line-Up – men det håber vi bestemt ikke sker og vi vil så vidt muligt bestræbe os på at finde fantastiske erstatninger i tilfælde af sygdom eller andre uforudsete forhindringer fra kunstnerne. Billetter kan IKKE refunderes i tilfælde af ændringer i Line-Up.  

Lad bilen blive hjemme, da der kun er få parkeringspladser omkring koncertområdet.

Vi arrangerer buskørsel til og fra vores shows.

 

Tildelt parkering:

Rødovre: Ved ishockeyhallen - Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre

Næstved: Ved Bilka eller se parkeringsmuligheder via dette link: https://www.naestved.dk/bolig-og-miljoe/trafik/parkering 

Næsteved: P-plads v. Suså skole, Holsted Alle 30, 4700 Næstved

Holstebro: Ved Gråkjær Arena - Houstrupvej 27 eller se parkieringsmuligheder via dette link: https://www.holstebro.dk/parkering 

Aalborg: Ved centret overfor Agri Nord - Hvis mulighed, på Agri Nords P-plads.

Odense: Ingen faste steder, se parkeringsmuligheder via dette link: https://www.odense.dk/parkering

 

Vi anbefaler at følge anvisningerne fra politiet og overhold alle forbud.

Ulovligt parkerede biler vil blive fjernet af politiet uden ansvar og på bilens ejers regning. Vi Elsker påtager ingen ansvar.

Ved henvendelse i billetlugen.

Personer med handicap skal købe billetter på Ticketmaster på lige fod med andre gæster. Vær opmærksom på, at kørestol brugere kan købe FEST- og Drink & Dance billetter, men ikke Business-billetter, da området er bygget op i forskellige niveauer.

​Har du ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer, tilbyder vi en gratis FEST-billet til din ledsager. Ønsker I at opholde jer i Drink & Dance, har I mulighed for at tilkøbe en opgradering til ledsageren. FEST-billetten udleveres i billetvognen ved indgangen mod forevisning af gyldigt ledsagerkort.

 

Parkering

Handicapparkering findes som udgangspunkt tæt på koncertområdet, men kan ikke garanteres.

 

Toiletforhold

Handicaptoilet forefindes i den modsatte ende i forhold til scenen. Toiletterne er ikke bemandede, men aflåst og nøgle kan afhentes i samarit-teltet, hvor den også skal afleveres igen. 

Terræn

Det er vigtigt, at man orienterer sig på vores hjemmeside om forholdene i de enkelte byer. Flere forhold kan variere fra by til by, da pladsopbygningen afhænger af, hvad de lokale forhold tillader, fx. i forhold til parkering, terrænet mm.

Regnvejr kan skabe udfordringer for kørestol brugere, da det primære underlag er græs.

Podie

Der findes ikke podie eller platforme på pladsen til kørestol brugere.

Vores barer tager imod VISA, MasterCard og Cash Card -"rent" dankort kan IKKE benyttes.

I madboderne kan betalingsmetode varierer fra sted til sted.

Al henvendelse vedr. CashCard skal ske i billetlugen, hvor der er mulighed for at veksle kontanter til et CashCard, som kan bruges til betaling alle steder på pladsen.

Der kan maks. indsættes 5000 kr. ad gangen på kortet, men det er muligt at indsætte flere gange.


Er der penge tilbage på dit CashCard, kan disse indløse på pladsen inden kl. 23.45 – ellers skal du SENEST 60 dage efter festen indsende CashCard nummeret samt dit reg.nr. og konto nummer til os på kontakt@vielsker.dk – Beløb mindre end kr. 25,00 vil ikke blive refunderet, men anvendes til at styrke det lokale idrætsarbejde for børn og unge.

OBS! Hold øje med egen bankkonto. Der kan gå op til 40 dage før pengene er tilbage på kontoen.


Vi Elsker tager ikke ansvar for bortkomne kort og erstatter ikke beløbet det måtte indeholde.

Mister du dit CashCard, kan det dog spærres, hvis du har kortnummeret.

Der er ikke garderobe service i forbindelse med arrangementet.

Der er værdiskabe på pladsen med møntindkast (20 kr. pr gang). Skabene har strømstik til opladning af mobiltelefoner. Husk 20,- kr.

Finder vi glemte sager under festen indleveres disse i billetvognen, hvor man kan henvende sig inden kl. 23.30.

Glemte sager indleveres til det lokale hittegodskontor efter arrangementets afholdelse.

Vagterne har øverste myndighed på pladsen. Derfor bedes du venligst følge de instrukser, som de giver dig.

Der vil her på siden, senest 14 dage før eventet, være opdateret information vedr. afvikling af alle fester.

Vi har et godt vagtberedskab samt et korps af dygtige kontrollører, der altid vil yde deres ypperste for at give dig en sublim oplevelse og service. Uanset om du er til roligere forhold eller fuld fart, kan du være helt sikker på, at Vi Elsker teamet vil gøre alt hvad vi kan, for at passe godt på dig og de øvrige gæster.

Undgå at blokere udgange eller korridorer, som skal lede folk væk fra koncertområdet.

Paraplyer må ikke medbringes, så pak hellere et regnslag!

Det er i øvrigt strengt forbudt at:

  • Skubbe og mase - specielt foran scenen
  • Crowd surfing
  • Stage diving
  • Kaste med genstande, øl og lignende 

​- dette medfører omgående bortvisning

Der er et veluddannet førstehjælpskorps til stede under hele arrangementet.

​​Lægeordineret medicin til eget brug er tilladt at medbringe.

Der er nul tolerance overfor narko af enhver art. Handel med eller besiddelse af narko medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben. Besiddelse af våben medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptager, foto-/videokamera. Lyd – film – og videooptagelser er ikke tilladt.

Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen.

Aldersgrænsen er min. 15 år. Dog vil der kun være adgang i FEST-området.

I Drink & Dance og i Business er aldersgrænsen min. 18 år.

Opsætning af telte og pavilloner er ikke tilladt.

Bliver festen ikke aflyst.

Vi Elsker ApS tager forbehold for ændringer i programmet.

Vi Elsker ApS fraskriver sig ethvert ansvar som følge af udefrakommende omstændigheder (force majeure), hvilket bl.a. kan være ekstreme vejrforhold, herunder skybrud og tordenvejr, myndigheds-restriktioner, ændret lovgivning, terrortrusler, brand mv. (ikke begrænset til nævnte tilfælde). Vi Elsker ApS kan således ikke gøres erstatningsansvarlig for udefrakommende omstændigheder, som Vi Elsker ApS ikke har mulighed for at forhindre.

I tilfælde af ekstreme vejrforhold vil Vi Elsker ApS i samarbejde med de sikkerhedsansvarlige og relevante myndigheder/virksomheder foretage de fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Det kan i yderste konsekvens betyde, at hele eller dele af de enkelte koncerter indstilles, og at programmet genoptages senere den pågældende dag, når forholdene tillader det. I så fald tages der forbehold for, at der kan ske ændringer i programmet.

Billetter refunderes udelukkende, hvis hele arrangementet aflyses. Et arrangement anses alene for aflyst, såfremt hele arrangementet/programmet ikke gennemføres. Ændringer i programmet, delvis gennemførelse af arrangementet/programmet, ændring af lokaliteten mv. anses ikke for at være en aflysning.

Der pålægges 2,- pr krus / shots rør / flaske / bærebakke, der købes på pladsen. Dette skal betales i baren uanset i hvilket område, man befinder sig. Tag gerne det brugte krus med i baren og byt til nyt når du henter drikkevarer.

Gæster med Drink & Dance eller Business-billetter får udleveret det første plastikkrus gratis i indgangen.

Der findes en pantbod i hver zone på pladsen, hvor hver gæst max kan indlevere 10 ting ad gangen.

Pantboden udbetaler ikke kontanter, men fører pant-beløbet tilbage på et valgfrit betalingskort.

For at undgå pantsamlere, forbeholder Vi Elsker sig retten til at afvise gentagende indleveringer fra samme person og vedkommende risikerer bortvisning fra pladsen.

Vær opmærksom på at pantboden lukker kl. 23.45.

VI ØNSKER DIG EN RIGTIG GOD OG SIKKER FEST!
Team Vi Elsker
Bemærk venligst, at Vi Elsker ikke er hæfter for person-, ting- eller høreskade.​​
Køb billetter
heartchevron-down