Køb billet

Firmafest

Festen alle vil med til!

Hvad enten I ønsker at deltage i de største 90'er fester, som afholdes rundt om i Danmark hen over sommer månederne - eller om I ønsker, at vi skal arrangere den perfekte 90'er fest hos/for jer

- så er garanterer vi 100% feststemning, højt humør og fantastisk musik.
 
Kontakt os og lad os hjælpe jer med at finde den bedst mulige fest løsning: kontakt@vielsker.dk

Vi Elsker 90’erne - som afholdes rundt om i Danmark over sommeren

Giv medarbejdere, kollegaer, venner en kæmpe oplevelse. Hold årets sommerfest til VI ELSKER 90’ernes megashows.

Vi kan tilbyde rabat på billetter til større selskaber - og der kan tilkøbes VIP pladser, barkuponer, merchandise og m.m..Lad Vi Elsker 90’erne komme til jer!

Skal I holde julefrokost, sommerfest, temafest, rund fødselsdag, bryllup eller noget helt andet - så kan vi hjælpe jer med at skabe rammerne til en ekstraordinær fest.

Om I ønsker liveoptræden fra 90’erne, de bedste 90'er DJ's, sprøde danseshows, fedeste neon-gadgets og alt merchandise.

Vi har eksklusive aftaler med mange af 90’ernes mest populære artister og kan ligeledes hjælpe med lokation og catering. Mulighederne er uendelige og vi er ALTID klar, så I kan få den vildeste fest.

 

Årets fest med vennerne

Muligvis er en vigtigt tradition i vennegruppen, at i mødes og mindes og fester til Vi Elsker 90’er? Er der fødselsdag, polterabend, loge eller noget helt tredje - er I mere end 10 personer kan I opnå rabat på Drink & Dance og Business billetter, ved at købe jeres billetter samlet. Skriv til os for at høre nærmere.

 

VI ELSKER AT FESTE MED JER!

crosschevron-down