rødovre - aalborg - odense - esbjerg

artister

CRAIG DAVID​

Craig David, en enestående britisk musiker og sanger, der skiller sig ud som en bemærkelsesværdig kunstner, og hans optræden er noget, der vil fange selv det mest krævende publikums opmærksomhed.

Mød Artister som Anastacia

ANASTACIA​

Anastacia er en amerikansk sangerinde og sangskriver, der har markeret sig som en enestående stemme inden for pop og rockmusik. Hendes kraftfulde vokal, karismatiske optræden og personlige tekster har gjort hende til en elsket kunstner med en international følgeskare.

2 limted er en af årets artister

2 UNLIMITED​

Vi skal på en musikalsk tidsrejse tilbage til de vilde 90’erne, hvor eurodance var konge, og 2 Unlimited var kongen og dronningen af dansegulvet! Denne hollandske duo har sat deres aftryk på musikhistorien med deres uovertrufne energi og hitmaskine.

Vi har fede artister i år

LA BOUCHE​

La Bouche var mere end bare en almindelig duo; de var hitmaskiner, der bragede igennem med sange som Be My Lover & Sweet Dreams. Deres unikke blanding af europæisk energi og amerikansk sangtalent skabte hits, der stadig får dansegulve over hele verden til at eksplodere.

ARMY OF LOVERS

Army of Lovers er et ikonisk svensk popband, der blev dannet i 1987. Bandets musik og optrædener er karakteriseret ved deres dristige og flamboyante stil, der kombinerer pop, dance og eurodance-genrer. Det bliver for vildt, når de træder ud på Vi Elsker scenen – det kan vi godt

666 er en af vores mange artister

666

666 er en tysk musikgruppe, der er kendt for sin indflydelse inden for eurodance-genren. Deres musik er karakteriseret ved en energisk og festlig lyd, der ofte indeholder hurtige rytmer, elektroniske beats og insisterende melodier.

Mød mr. president

MR. PRESIDENT

Mr. President er bedst kendt for deres upbeat og festlige sange, der ofte fokuserer på kærlighed, fest og glæde. Nogle af deres mest ikoniske hits inkluderer Coco Jamboo, I Give You My Heart og Up’n Away. 

Vi elsker vores artister

GROOVE COVERAGE

Groove Coverage består hovedsageligt af to medlemmer, DJ Novus og sangerinde Mell. Groove Coverage har skabt en unik og mindeværdig lyd, der kombinerer eurodance, trance og popmusik, hvilket har gjort dem til en markant aktør inden for elektronisk musik.

Haddaway er en af vores artister

HADDAWAY

Hvem husker ikke Haddaway, den legendariske tyske eurodance-konge, der satte 90’ernes dansegulve i brand og skabte musikalske minder, som vi stadig nynner med på i dag? 

Med hans karakteristiske stemme og en puls, der fik hjerter til at banke hurtigere, bragede Haddaway ind i rampelyset med megahittet “What Is Love.”

mød vores artister

O-ZONE

O-Zone, den rumænske musikgruppe, der sendte 90’ernes og 00’ernes europop til stjernerne, er gendannet og klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse til Vi Elsker’s mega shows.

Det var ikke før de tidlige 2000’ere, at de virkelig satte en ny standard med deres mega-hit “Dragostea Din Tei.”

Da hool kommer på vi elsker

DA HOOL

Da Hool, den tyske elektroniske troldmand, satte scener i brand i 1997 med hittet “Meet Her at the Love Parade.” Den pulserende bas og hypnotiserende beat skabte et lydtæppe, der fik klubbernes vægge til at vibrere, og festdeltagerne til at miste sig selv i musikken.

Glæder du dig til vores artister iår

MARCUS SCHENKENBERG

Ryst op i tidsmaskinen og tag med tilbage til slutningen af 90’erne, hvor supermodellen Marcus Schenkenberg ikke kun indtog catwalken, men også scenen som en elektronisk musik-magiker med sit DJ set. Forestil dig neonfarverne, catwalkens magi og nu tilføjet et pumpende beat – det er tid til at genopleve det!

Dune kommer som artist

DUNE

Sæt sejl på en rejse gennem tidsmaskinen tilbage til 90’ernes trance-æra, hvor Dune, den tyske elektroniske magiker, satte lydscenen i brand med deres episke melodier og futuristiske vibes. Forestil dig en verden af neonfarver, glowsticks og en lyd, der kunne transportere dig til en alternativ dimension – det var præcis, hvad Dune bragte til dansegulvet.

Dune tog verden med storm med uforglemmelige hits som “Hardcore Vibes” og “Can’t Stop Raving.” 

Lutricia McNeal

Lutricia McNeal er kendt for sin smittende energi og kraftfulde stemme. Med hits som “Ain’t That Just the Way” har hun sat sit præg på musikscenen og fortsætter med at begejstre lyttere verden over. Hendes musik er en blanding af pop, dance og R&B, og hendes stemme formår at fange lytterens opmærksomhed fra første tone. En sand stjerne med tidløs appel!

e-rotic

E-Rotic er et tysk eurodance-band, der blev dannet i 1994. De er kendt for deres energiske beats, fængende melodier og frække tekster, der ofte fokuserer på kærlighed og romantik. Med hits som “Max Don’t Have Sex With Your Ex” og “Fred Come to Bed” har de skabt sig et navn i dance-musikken og fortsætter med at tiltrække fans med deres festlige og uimodståelige musik.

Oplev E-rotic til Vi Elsker

LASGO

Lasgo er en belgisk elektronisk musikgruppe, der blev dannet i 1999. Deres upbeat og melodiske eurodance-sange har gjort dem til et populært navn i musikverdenen. Med hits som “Something”, “Alone” og “Pray” har Lasgo skabt en loyal fanbase og er kendt for deres energifyldte liveoptrædener. Deres musik er en perfekt blanding af pulserende rytmer og smukke vokaler, der får folk til at danse og feste. Vi glæder os til at se Lasgo på Vi Elsker scenen. 

Kelly o former cappella

Kelly Overett, også kendt som Kelly O, var en vokalist og en af de ledende kræfter bag den legendariske a cappella-gruppe Cappella. Gennem hits som “U Got 2 Let the Music” og “Move on Baby” har gruppen sat standarden for eurodance-genren siden 1990’erne. Kelly O’s kraftfulde stemme og scenetilstedeværelse bidrog til gruppens succes og gjorde dem til et ikon inden for elektronisk musik. 

e-type

Oplev i Esbjerg d. 24. august

E-Type er en svensk musikproducer og sanger, der har sat sit præg på eurodance-genren siden 1990’erne. Hans energifyldte hits som “Life”, “This Is the Way” og “Angels Crying” har gjort ham til en legende inden for elektronisk musik. Med hans karismatiske optrædener og uforglemmelige melodier fortsætter E-Type med at begejstre dansegulve over hele verden. Han er uden tvivl en af de mest ikoniske figurer inden for europop

ANTILOOP

Oplev i Esbjerg d. 24. august

Antiloop er en svensk elektronisk musikduo, der har markeret sig i eurodance-genren siden 1990’erne. Med deres banebrydende hits som “In My Mind” og “Believe” har de skabt et markant aftryk på musikscenen. Antiloop’s unikke lyd og evne til at blande forskellige elektroniske stilarter har gjort dem til en favorit blandt lyttere over hele verden. Deres musik er stadig en uundværlig del af enhver festplayliste og fortsætter med at inspirere nye generationer af musikelskere.

vi elsker
hip-hop

Chief 1 har sammensat denne dynamiske gruppe af danske Hip-hop artister for at hylde 40 år med Hip-Hop i Danmark. Du kan opleve Humleridderne, Mc Einar, Karen Mukupa, Al Agami, Yepha og Rockers by Choice til alle Vi Elskers megashows i august.  

Way Back When

Et nyt dansk pigeband som har set dagens lys, bestående af Julie “Blå Øjne” Rugaard, Saszeline Emmanuelle, Maria Montell og Julia Berthelsen. De fire solister forener sig i en ny supergruppe, der har fået navnet Way Back When, fordi de synger hits fra 90erne og 00erne. Glæd jer til at opleve denne eksklusive optræden til Vi Elsker 2024. 

...OG MANGE FLERE!

Følg med, vi breaker artister løbende.