O-ZONE

O-Zone, den rumænske musikgruppe, der sendte 90’ernes og 00’ernes europop til stjernerne, er gendannet og klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse til Vi Elsker’s mega shows.

Det var ikke før de tidlige 2000’ere, at de virkelig satte en ny standard med deres mega-hit “Dragostea Din Tei.” Den sang blev ikke bare en verdensomspændende sensation, den blev en viral storm på internettet, og vi alle husker den ikoniske “Numa Numa”-refrain, der fik os til at svinge hofterne i ren eurodance-ekstase.

Selvom “Dragostea Din Tei” satte dem på verdenskortet, var det ikke deres eneste claim to fame. “DiscO-Zone” og “Number 1” fulgte i samme spor og fortsatte med at shake dansegulve verden over. Deres musik var som en cocktail af pop, dance og europop, og fans fra Tokyo til New York var hooked.

Nu, hvor vi er midt i comeback-sæsonen, er det officielt: O-Zone tager scenen igen! Vi Elsker scenen bliver det vildeste stop på touren, hvor dansegulvet bliver rystet, og festen aldrig stopper. Så gør dig klar til en musikalsk fest, hvor neonfarver, butterfly-hårnåle og baggy bukser er obligatoriske. Time to pump up the jam, for O-Zone er tilbage, og vi er klar til at få Numa Numa-feberen igen!